Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy do Astry H 1,7 diesel można założyć felgi stalowe 15"?

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie.Oryginalnie mam w tej Astrze felgi stalowe16" ale mam możliwość kupienia zimówek w dobrej cenie na felgach 15" Czy one będą pasować do tego auta - -jeśli tak to jakie powinny mieć ET.Mirek

Napisano
  • Autor

> Jak w temacie.Oryginalnie mam w tej Astrze felgi stalowe16" ale mam możliwość kupienia zimówek w

> dobrej cenie na felgach 15" Czy one będą pasować do tego auta - -jeśli tak to jakie powinny

> mieć ET.Mirek

Zapomniałem dodać że felgi o których piszę powyżej mają ET33.

Napisano

Do 1.7 DTR (najmniejsza felga 6 1/2 Jx16 37) dlatego tarcza hamulcowa przód jest - 308mm

Do 1.7 DTH/DTJ/DTL (6 1/2 Jx15 ET35) bo tarcza 280 mm

Czy ET 33 podejdzie to niewiem.gif ale IMHO 2 mm nie powinny robić różnicy. Najwyżej nie będzie miejsca na łańcuchy śniegowe

Napisano

> Jak w temacie.Oryginalnie mam w tej Astrze felgi stalowe16" ale mam możliwość kupienia zimówek w

> dobrej cenie na felgach 15" Czy one będą pasować do tego auta - -jeśli tak to jakie powinny

> mieć ET.Mirek

nie pamietam jakie Et było ale oplowskie 15 pasowały mi 1,7 80KM i te same miałem potem 1,7 100KM.

Napisano

> Do 1.7 DTR (najmniejsza felga 6 1/2 Jx16 37) dlatego tarcza hamulcowa przód jest - 308mm

Potwierdzam, na własnym przykładzie, że 15-stki nie wejdą na przód.

I od razu mam pytanko, czy zapas powinien być 15 czy 16 cala? Mam w zapasie 15, nówka nie śmigana więc chyba sprzedający nie podmienił nic. Rozumiem, że przy "panie" z przodu trzeba zamienić przód<>tył i na tył dać zapas tak? Tak pytam, żeby się upewnić smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.