Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

landi renzo omegas za szybko przełącza na gaz

Featured Replies

Napisano

Czy w landi renzo omegas jest jeszcze jakieś inne ustawienie przełączania na gaz jak to od temp. Przełącza mi teraz przy tych mrozach prawie zaraz po uruchomieniu silnika, podłączyłem się do sterownika i pokazuje prawidłową temperaturę? Temp przełączania mam na 45 st. A potrafi się przełączyć opło1-5 st. Czy w tym programie w rozszerzonej wersji są jeszcze jakieś ustawienia, które mogą mieć na o wpływ??

Napisano

moze masz gdzies zwarte przewody od czujnika temperatury hmm.gif w ustawieniach mozna tez wybrac czas przejscia na lpg liczony od uruchomienia silnika

Napisano
  • Autor

Tez o tym myślałem ale podłączając się programem do sterownika pokazuje temp reduktora poprawnie tzn. rośnie od 0. Temp przełączania mam na 45 podniesienie na 50 nic nie pomogło. Sprawdzić termistor raczej ciężko u mnie w tych warunkach bo dojście jest straszne od spodu, a kanału nie mam.

Napisano

mowimy o termistorze przed reduktorem(na cieczy) a nie listwie----u mnie ten na listwie czasem ingeruje w temp przejscia na lpg---opoznia przejscie --ten od przelaczania powinien miec 5000-1500 ohmow mniej -wiecej--przelacza ok 2200 ohm

Napisano

> Czy w landi renzo omegas jest jeszcze jakieś inne ustawienie przełączania na gaz jak to od temp.

> Przełącza mi teraz przy tych mrozach prawie zaraz po uruchomieniu silnika, podłączyłem się do

> sterownika i pokazuje prawidłową temperaturę? Temp przełączania mam na 45 st. A potrafi się

> przełączyć opło1-5 st. Czy w tym programie w rozszerzonej wersji są jeszcze jakieś ustawienia,

> które mogą mieć na o wpływ??

Imho masz walnięty czujnik temp.

Napisano
  • Autor

> Imho masz walnięty czujnik temp.

Dzięki Jak tylko pogoda pozwoli to sprawdzę

Napisano

na marginesie--niedawno wymienialem ten czujnik bo urwalem przewody tongue.gif dokupilem sam czujnik-bez obudowy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.