Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

My name is problem ;/

Featured Replies

Napisano

Dzis przyszedl mi zdeś nowy do schuma bo stary skonczyl sie na lisie 270751858-jezyk.gif. No i problemy oczywiscie sruby z przodu i od dołu puscily nawet na lajcie ale te z boku u gory sprawiały problemy po lewej wykreciłem a po prawej obie sie ukręciły ;O. Co teraz wymodzic rozwierciłem jedna ale nie mam pomysłu co teraz czy nagwintowac to od nowa i wsadzić nowe wieksze srubki czy sruba z nakretka swoja droga to ja mam male rece a juz mi było ciasno 270751858-jezyk.gif jak wy to robicie 270751858-jezyk.gif. Na razie zakreciłem z gory z przodu i od dołu, bo rano gnę do zakopca (bez tych kratek to chlodnica wyglada jak tarcza na bryły sniegu 270751858-jezyk.gif) i nie mam czasu na zabawe frown.gif tak samo nie moge odkrecic tych srubek od kratek wszystko zapieczone czy zerdzewiałe. Smutna twarz frown.gif

Napisano

> Dzis przyszedl mi zdeś nowy do schuma bo stary skonczyl sie na lisie . No i problemy oczywiscie

> sruby z przodu i od dołu puscily nawet na lajcie ale te z boku u gory sprawiały problemy po

> lewej wykreciłem a po prawej obie sie ukręciły ;O. Co teraz wymodzic rozwierciłem jedna ale

> nie mam pomysłu co teraz czy nagwintowac to od nowa i wsadzić nowe wieksze srubki czy sruba z

> nakretka swoja droga to ja mam male rece a juz mi było ciasno jak wy to robicie . Na razie

> zakreciłem z gory z przodu i od dołu, bo rano gnę do zakopca (bez tych kratek to chlodnica

> wyglada jak tarcza na bryły sniegu ) i nie mam czasu na zabawe tak samo nie moge odkrecic

> tych srubek od kratek wszystko zapieczone czy zerdzewiałe. Smutna twarz

przeciez tam jest w pip miejsca, spokojnie wsadzisz łape z nakretka od góry ja ma tam nakretki

Napisano

ja mam z jednej strony tam na górnym mocowaniu śrubę z nakrętka i daje rade 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

A dzis cudowna akcja slinka.gif do zakopca tam i spowrotem na luzie. Potem podjechalem do sklepu wsiadam do auta przekrecam kluczyk kontrolki ok chce krecic cisza .... mysle wtf ? tak z 10 razy tylko cos cicho "szuralo" w komorze no to co z gorki bylo to pchanie z gory poszedl na 3 i zapalił zajechalem do domu postawilem zgasiłem znow to samo nie kreci... co to bedzie szczotki ? angryfire.gif

Napisano

> A dzis cudowna akcja do zakopca tam i spowrotem na luzie. Potem podjechalem do sklepu wsiadam do

> auta przekrecam kluczyk kontrolki ok chce krecic cisza .... mysle wtf ? tak z 10 razy tylko

> cos cicho "szuralo" w komorze no to co z gorki bylo to pchanie z gory poszedl na 3 i zapalił

> zajechalem do domu postawilem zgasiłem znow to samo nie kreci... co to bedzie szczotki ?

jeśli słychać rozrusznik a nie kręci to bendiks. a jeśli cisza całkowita to szczotki albo kabelkologia tudzież inne ustrojstwo

Napisano
  • Autor

oby szczotki bo kabelki jak beda to mnie trafi icon_eek.gif zeby tak z dup.... sie syplo

Napisano

> oby szczotki bo kabelki jak beda to mnie trafi zeby tak z dup.... sie syplo

1.jak całkowita cisza i nie przygasaja kontrolki-> obwód kluczyk- elektromagnes (połaczenie na rozruszniku, złączka wiazek)

2.jak słychac stuk i nie przygasaja kontrolki-> styki w bendixie

3.jak rozrusznik sie kreci ale silnik nie sprzegło bendixu

4.jak cisza i kontrolki przygasaja to

a/zatarł sie na wałku

b/odkrecił sie rdzen uzwojenia

c/szczotki

to tak podstawowe

Napisano
  • Autor

> 1.jak całkowita cisza i nie przygasaja kontrolki-2.jak słychac stuk i nie przygasaja

> kontrolki-3.jak rozrusznik sie kreci ale silnik nie sprzegło bendixu

> 4.jak cisza i kontrolki przygasaja to

> a/zatarł sie na wałku

> b/odkrecił sie rdzen uzwojenia

> c/szczotki

> to tak podstawowe

czyli cos z 4 bo kontrolki przygasaja i dmuchawa na chwile stopuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.