Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No i było Bum

Featured Replies

Napisano

Moja Octavia straciła dziewictwo - pan w Renault wjechał jej w tyłek (na szczęście tylko w róg zderzaka, nie ma strat na blachach)

Straty - przytarty zderzak, zbity klosz tylniej lampy i zagininy czujnik cofania - wpadł do środka zderzaka i wisi sobie na przewodzie powodując nieprawidłowe wskazania.

Spisliśmy oświadczenie, ja mam dodatkowo świadka (kierowca z mojej firmy - zdarzenie miało miejsce 100m od mojej pracy). Do tego porobiłem zdjęcia.

Pytanko - właścielem Renault jest firma leasingowa, ubezpieczyciel Generali. Czy ubezpieczyciel będzie załatwiał potwierdzenie winy poprzez właściciela, czy też bezpośrednio od kierowcy? Obawiam się wydłużenia procedury.

Napisano

> Moja Octavia straciła dziewidztwo - pan w Renault wjechał jej w tyłek (na szczęście tylko w róg

> zderzaka, nie ma strat na blachach)

> Straty - przytarty zderzak, zbity klosz tylniej lampy i zagininy czujnik cofania - wpadł do środka

> zderzaka i wisi sobie na przewodzie powodując nieprawidłowe wskazania.

> Spisliśmy oświadczenie, ja mam dodatkowo światka (kierowca z mojej firmy - zdarzenie miało miejsce

> 100m od mojej pracy). Do tego porobiłem zdjęcia.

> Pytanko - właścielem Renault jest firma leasingowa, ubezpieczyciel Generali. Czy ubezpieczyciel

> będzie załatwiał potwierdzenie winy poprzez właściciela, czy też bezpośrednio od kierowcy?

> Obawiam się wydłużenia procedury.

Nie powinno być problemów. Mam rozumieć ,ze masz numer polisy oraz dane kierującego pojazdem. Ubezpieczyciel załatwia potwierdzenie winy bezpośrednio od kierowcy ale właściciel oczywiście zostaje o tym powiadomiony.

Napisano

> Pytanko - właścielem Renault jest firma leasingowa, ubezpieczyciel Generali. Czy ubezpieczyciel

> będzie załatwiał potwierdzenie winy poprzez właściciela, czy też bezpośrednio od kierowcy?

> Obawiam się wydłużenia procedury.

W naszym przypadku jest tak, że do firmy przychodzi pisemko z informacją, że taki a taki człowiek podpisał oświadczenie o zdarzeniu prosząc o potwierdzenie tego faktu firmę, jako leasingobiorcę.

Jak firma szybko odpowie to nie powinno trwać zbyt długo.

Rzecz w tym, że takie coś przychodzi tradycyjną pocztą, więc może chwilkę potrwać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.