Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Laczek przemówił w Wigilię

Featured Replies

Napisano

A było to tak:

Zawsze po wyjęciu kluczyka ze stacyjki wyłączają się światła, jakież było moje zdziwienie, gdy po przyjeździe do rodziców na kolację wigilijną wyjmuje kluczyk, a światła nie zgasły, mało tego zapaliły się wszystkie kontrolki. Kolacja i Św. Mikołaj czekają więc niewiele myśląc rozłączyłem akumulator i poszedłem na wieczerzę wigilijną. Po kolacji wróciłem do samochodu podłączyłem aku i pojechaliśmy do siebie i tu powtórzyło się dokładnie to samo. Tym razem nie wyłączałem akumulatora tylko światła wyłącznikiem, zgasły kontrolki i światła zamknąłem laczka, po odejściu kilku kroków włączył się alarm. W tym momencie już nie ryzykowałem rozłączyłem aku i cisza, przez całe święta bez auta, za to mogę spokojnie wypić drinka, przynajmniej do poniedziałku, kiedy zacznę szukać jakiegoś elektryka. panic.gif

Może koledzy mają jakieś sugestie gdzie szukać i czego?

Pozdrawiam

xyz

Napisano

Trzeba szukać zwarcia frown.gif warto tez alarm odpiac i zobaczyć czy będzie tak samo

Napisano

Witam,

była na forum sugestia, że kłopoty z elektryką może powodować zwarcie w rejonie tylnego spryskiwacza.

Pzdr.

Napisano

Jeśli używałeś w czasie jazdy spryskiwacza (i niekoniecznie tylko na tylną szybę) to na pewno będzie to uszkodzony wężyk. U mnie też tak było. Z tylnego spryskiwacza płyn leciał ale bardzo słabo, a wężyk uszkodzony był na łączeniu klapy z nadwoziem w tej gumowej przelotce. I z stamtąd płyn dostawał się do głównej wiązki przewodów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.