Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pajero I

Featured Replies

Napisano

Witojcie 20.GIF

Przychodzę do Was w konkretnej sprawie, chciałbym zasmakować trochę 4 x 4. W oko mi wpadł ten egzemplarz.

otomoto

Powiedzcie mi co przemawia na "tak", a co na "nie". Co sądzicie o tym egzemplarzu, wygląda na w miarę zdrowego, ciekawe tylko jak bardzo katowany był w terenie.

Ten silnik 2.6 to jest V6, czy coś innego ?, jak to współpracuje z hybrydą ( zapewne siedzi tam II gen ).

Zdarzały się Pajera z blokadą mostów ( chociaż tyłu ? ).

Najważniesze, generalnie szukam czegoś już podniesionego, chętnie z jakimiś przyzwoitymi oponami, myślicie że w kwocie max. do 7-8 kpln coś uda się trafić ?

Pzdr 20.GIF

Napisano

> Witojcie

> Przychodzę do Was w konkretnej sprawie, chciałbym zasmakować trochę 4 x 4. W oko mi wpadł ten

> egzemplarz.

> otomoto

> Powiedzcie mi co przemawia na "tak", a co na "nie". Co sądzicie o tym egzemplarzu, wygląda na w

> miarę zdrowego, ciekawe tylko jak bardzo katowany był w terenie.

> Ten silnik 2.6 to jest V6, czy coś innego ?, jak to współpracuje z hybrydą ( zapewne siedzi tam II

> gen ).

> Zdarzały się Pajera z blokadą mostów ( chociaż tyłu ? ).

> Najważniesze, generalnie szukam czegoś już podniesionego, chętnie z jakimiś przyzwoitymi oponami,

> myślicie że w kwocie max. do 7-8 kpln coś uda się trafić ?

> Pzdr

na forum 4x4 2.6 ma kiepskie opinie, lepiej szukaj 3.0 v6 choc spalanie nie jest ciekawe, na 33 calach w miescie pali ok 25 lpg, w terenie 30-35 w gore, w standarcie masz automaty sprzegla z przodu ja mam wymienione na manual.

najwazniejsze to w miare zdrowa rama, ja zrobilem 1000km po polsce, zobaczylem 14 terenowek zanim kupilem pojare

Napisano

Masz 8 koła i chciałbyś aby autko było podniesione i na terenowych oponach, to za tą kwote kupisz Miśka zmęczonego i do remontu cool.gif

Napisano
  • Autor

> Masz 8 koła i chciałbyś aby autko było podniesione i na terenowych oponach, to za tą kwote kupisz

> Miśka zmęczonego i do remontu

Właśnie...

Im bardziej drążę temat, tym bardziej pułap cenowy mi chwilowo nie odpowiada mad.gif 8 kpl to jednak mało sick.gif

Na chwilę obecną wyleczyłem się, ruszę z tematem na nowo ale wiosną, celując w Patrola, albo Samuraja.

Napisano

ja dorwalem takiego za 9, juz jest prawie rok i obylo sie bez grubszych robot

dsc1756.jpg

dsc1766k.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.