Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Siedzenia Corsy C vs. Combo - takie same?

Featured Replies

Napisano

Czy moze w Corsie jest nizsze od tego w Combo? Czy moze mocowania foteli w Combo jest wyzej? Nie wiem dlaczego,a le cholernie niewygodne sa siedzenia w Combo w stosunku do siedzen w Astrze F i chcialbym cos zmienic. W pierwszej kolejnosci siedziec nizej, wiec mysle o podmianie foteli na te z Corsy. Dobrze kominuje?

Napisano

> Czy moze w Corsie jest nizsze od tego w Combo? Czy moze mocowania foteli w Combo jest wyzej? Nie

> wiem dlaczego,a le cholernie niewygodne sa siedzenia w Combo w stosunku do siedzen w Astrze F

> i chcialbym cos zmienic. W pierwszej kolejnosci siedziec nizej, wiec mysle o podmianie foteli

> na te z Corsy. Dobrze kominuje?

W Corsie C mam fotele z reg. wysokości - opuszczony na max. fotel trochę poprawia sytuację. waytogo.gif

Przypadkiem fotele w obu autach nie są takie same?

Napisano
  • Autor

> W Corsie C mam fotele z reg. wysokości - opuszczony na max. fotel trochę poprawia sytuację.

> Przypadkiem fotele w obu autach nie są takie same?

No wlasnie o to pytam, bo jesli w Combo sa wyzsze, a chyba cos jest na rzeczy bo w combo siedzi sie wyzej, to ja bym chcial sie dowiedziec dlaczego tak jest i moze zmienic na fotel, ktory siedzi w w Corsie lub tak jak w Corsie.

Napisano
  • Autor

I co - nikt nie mial mozliwosci porownania? Plecy mnie juz cholernie bola od siedzenia jak na taborecie a nizej sie nie da... niewiem.gif

Napisano

> I co - nikt nie mial mozliwosci porownania? Plecy mnie juz cholernie bola od siedzenia jak na

> taborecie a nizej sie nie da...

Zrób zdjęcia swoich foteli w Combo, włącznie z mocowaniem, porównam do swoich, bo jeden komplet mam wyjęty z auta. waytogo.gif

Przy okazji jednego z wątków, trafiłem na takie zdjęcia wnętrza Combo:

55182200.th.jpg 90658190.th.jpg

Fotele te wyglądają na identyczne jak moje poprzednie, tapicerkę miałem taką samą, inne tylko zagłówki.

Teraz mam fotele z GSi, z regulacją wysokości i stanowczo jest różnica. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Zrób zdjęcia swoich foteli w Combo, włącznie z mocowaniem, porównam do swoich, bo jeden komplet mam

> wyjęty z auta.

> Przy okazji jednego z wątków, trafiłem na takie zdjęcia wnętrza Combo:

> Fotele te wyglądają na identyczne jak moje poprzednie, tapicerkę miałem taką samą, inne tylko

> zagłówki.

> Teraz mam fotele z GSi, z regulacją wysokości i stanowczo jest różnica.

Fotele w Combo maja regulacje wysokosci, ale mimo ustawienia maksymalnie w dol i tak jest za wysoko.

img1907eb.jpg

img1909g.jpg

img1910ip.jpg

img1911n.jpg

Napisano

Na oko to identyczne są w Corsie...

Napisano

> Na oko to identyczne są w Corsie...

Dokładnie, czyli nic niżej się nie da.

Napisano
  • Autor

> Dokładnie, czyli nic niżej się nie da.

Karwia, a ktos cos probowal je jeszcze obnizyc - jakis myk? Ewentualnei pasuja jakies foele od innego opla?

Napisano

> Karwia, a ktos cos probowal je jeszcze obnizyc - jakis myk? Ewentualnei pasuja jakies foele od

> innego opla?

Coś mi spokoju nie dało, i sprawdziłem, jak nisko schodzą fotele u mnie...I co? Jest niżej!! Jeśli pomiar jest od dna tej poronionej kieszonki (jak na ostatnim Twoim zdjęciu), to u mnie jest ~11cm i na oko widać, że fotel jest niżej.

dsc06205.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc06207oe.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I co jeszcze...Wydaje się, że moje fotele są szersze...A przynajmniej wygląda na to, że przestrzeń pomiędzy fotelem a tą kieszonką jest mniejsza-bo u mnie jej prawie nie ma, a u Ciebie chyba jest luz...

Napisano

> Coś mi spokoju nie dało, i sprawdziłem, jak nisko schodzą fotele u mnie...I co? Jest niżej!! Jeśli

> pomiar jest od dna tej poronionej kieszonki (jak na ostatnim Twoim zdjęciu), to u mnie jest

> ~11cm i na oko widać, że fotel jest niżej.

> http://picasaweb.google.com/dreammaker1973/Fotel?authkey=Gv1sRgCMXX-eSQq4vTIw&feat=directlink -

> tak było szybciej i chyba widać różnicę...

Jasne, widać to nawet po odległości kieszonki do okrągłej zaślepki śruby. waytogo.gif

Napisano

> Jasne, widać to nawet po odległości kieszonki do okrągłej zaślepki śruby.

Ta zaślepka to jako punkt orientacyjny cool.gif

Napisano
  • Autor

> Coś mi spokoju nie dało, i sprawdziłem, jak nisko schodzą fotele u mnie...I co? Jest niżej!!

Czyli moje przypuszczenia sie potwierdzaja. Spojrz jescz ejak mozesz na moja ostatnia fotke - widac tam szyne przy podniesionym fotelu. Jestes w stanie sprawdzic jaka w Corsie jest odleglosc pomiedzy gorna krawedzia kieszonki a szyba z przodu lub z tylu? Inacej mowaic, chce sie zoeirntowac czy wyzsze jest siedzisko fotela, czy w Combo caly fotel mocowany jest wyzej (szyny fotela mocowane wyzej)?

Napisano

Rozumiem, że o wysokość szyna(a nie szyba zlosnik.gif) - krawędź kieszonki chodzi? Z przodu ~2cm, z tyłu ~5,5cm...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.