Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kończy się skrzynia ?

Featured Replies

Napisano

Witam.

Od pewnego czasu w cienkim żony mam objaw taki że:

Przy ruszaniu, powiedzmy na lekkim wzniesieniu na 1 i 2 przy mocniejszym dodaniu gazu słychać chrobotanie jakby coś się mieliło. Tak na ucho to gdzieś z okolic od środka auta w lewą stronę (patrząc z pozycji za kierownicą) jak odpuszczę gaz i lekko go dodaje to jest w miarę ok. Zużyte przeguby zew. mogą dawać taki objaw przy jeździe na wprost ?

CC 903 na gaźniku

Napisano
  • Autor

a może tak rozrząd dzwonić (charczeć) ? bo w sumie mam nalatane 198 tys a za moich czasów (kupiłem z 80 tys) nic nie było robione. W słyszałem że łańcucha się nie rusza póki nic nie słychać i ludzie latali ponad 200 tys na oryginalnym komplecie.

Sam nie wiem czego to objaw. Na jałowym w zasadzie nic nie słychać. Tylko przy przyspieszaniu na 1 i 2 biegu pogłębia się jeśli dochodzi do tego ruszanie pod lekkie wzniesienie

Napisano

> a może tak rozrząd dzwonić (charczeć) ? bo w sumie mam nalatane 198 tys a za moich czasów (kupiłem

> z 80 tys) nic nie było robione. W słyszałem że łańcucha się nie rusza póki nic nie słychać i

> ludzie latali ponad 200 tys na oryginalnym komplecie.

> Sam nie wiem czego to objaw

podjedź, sprawdzimy

Napisano

Miałem te same objawy jak mało oleju było w skrzyni. A jak jeszcze ciut ubyło to się modliłem żeby dojechać.

Napisano

jka mialem wyrwana poduszek tylna tak jak kolega pisze mialem hurgotanie przy ruszaniu a przy "zwawym" to kolektor o stabilizator potrafil mi sie nawet zatluc.wiec sprawdz poduszke pogibaj silnkiem przod tyl.jak sie giba to pod samochod:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.