Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G]fotel kierowcy - wersja bida - trza wymienić na reguloway

Featured Replies

Napisano

Jest jakiś problem, żeby wymienić fotel kierowcy z wersji 14XEP - fotel kierowcy bez żadnej regulacji na inny fotel przynajmniej z regulacją wysokości ?

Jak jest z łapą pasa bezwładnościowego?

Napisano

> Jest jakiś problem, żeby wymienić fotel kierowcy z wersji 14XEP - fotel kierowcy bez żadnej

> regulacji na inny fotel przynajmniej z regulacją wysokości ?

> Jak jest z łapą pasa bezwładnościowego?

Nie do końca rozumiem, w czym masz problem? Kupujesz fotel jaki Tobie odpowiada z innej Astry G i montujesz. Każdy fotel jest wyposażony w mocowanie pasa bezpieczeństwa (te z wersji 3d również, jest ono zakryte plastikową maskownicą z boku fotela). Jeśli kupisz taboret jaki masz obecnie, ale z regulacją wysokości - możesz ze swojego starego przełożyć tapicerkę. Możesz też kupić samą windę i pożenić ze starym fotelem. Koszt zabiegu nie będzie wysoki (40-150zł plus własna praca, zależy jak poszukasz).

Napisano
  • Autor

> Nie do końca rozumiem, w czym masz problem?

To może jaśniej.;] Nie chcę grzebać, szyć przeszywać zlosnik.gif

Potrzebuję założyć w miejsce nieregulowanego fotela kierowcy fotel przynajmniej z regulacją pionową (góra - dół) zlosnik.gif

I potrzebuję wiedzieć co z mocowaniem pasów zlosnik.gif

Na niektórych aukcjach widać fotele ze "zużytymi" zlosnik.gif napinaczami zlosnik.gif - czy w przypadku zmiany fotela na taki zużyty da się przełożyć mocowanie pasów bez żadnych komplikacji ?

Napisano

> To może jaśniej.;] Nie chcę grzebać, szyć przeszywać

Jak nie chcesz grzebać to zostaw jak jest. Przy podmianie tapicerki nie trzeba nic szyć, wyjmiesz fotel i odwrócisz wszystko będzie jasne.

> Potrzebuję założyć w miejsce nieregulowanego fotela kierowcy fotel przynajmniej z regulacją pionową

> (góra - dół)

> I potrzebuję wiedzieć co z mocowaniem pasów

> Na niektórych aukcjach widać fotele ze "zużytymi" napinaczami - czy w przypadku zmiany fotela

> na taki zużyty da się przełożyć mocowanie pasów bez żadnych komplikacji ?

Dla mnie mocowanie pasa (o tym pisałem wyżej) a napinacz pasa to dwie różne rzeczy. Oczywiście można podmienić napinacz na ten ze starego fotela. Tylko jaka gwarancja, że stelaż fotela po strzale jest ok i np oparcie nie będzie krzywe lub ruchome?

Napisano

> Jest jakiś problem, żeby wymienić fotel kierowcy z wersji 14XEP - fotel kierowcy bez żadnej

> regulacji na inny fotel przynajmniej z regulacją wysokości ?

> Jak jest z łapą pasa bezwładnościowego?

nie bedzie problemu o ile taki znajdziesz wink.gif

nie kupowalbym fotela po strzale bez ogledzin - zbyt duze ryzyko.

btw. to troche dziwne, ze nie masz regulacji fotela przy tym wyposazeniu, nie sadzisz? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> nie bedzie problemu o ile taki znajdziesz

> nie kupowalbym fotela po strzale bez ogledzin - zbyt duze ryzyko.

Ok. zlosnik.gif

> btw. to troche dziwne, ze nie masz regulacji fotela przy tym wyposazeniu, nie sadzisz?

Nie piszę o swojej astrze zlosnik.gif

Ja mam pełną regulację.

W rodzinie jest astra z siedzeniem bez regulacji (w pierwszym poście pisałem, że 14XEP) i dobrze by było wymienić. zlosnik.gif

Napisano

> Ok.

> Nie piszę o swojej astrze

> Ja mam pełną regulację.

> W rodzinie jest astra z siedzeniem bez regulacji (w pierwszym poście pisałem, że 14XEP) i dobrze by

> było wymienić.

jop ok.gifsmile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.