Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

seat leon nie łaczy kebelek w głosniki

Featured Replies

Napisano

otóż sprawa ma sie nastepujaco: zostałem posiadaczek leona z 2002 roku i okazało się że nie łaczy kebelem w jednym z przednich głośników tzn czasem przesaje on grać, a gdys sie otowrzy i zamknie dzrzwi gra z a powrotem. w zwiazku z tym mam pytanie jak temu zaradzic? wystarczy zdjac maskowice glosnika czy trzeba demntować całą tapicerke drzwi?

Napisano

> otóż sprawa ma sie nastepujaco: zostałem posiadaczek leona z 2002 roku i okazało się że nie łaczy

> kebelem icon_eek.gif w jednym z przednich głośników tzn czasem przesaje on grać, a gdys sie otowrzy i

> zamknie dzrzwi gra z a powrotem. w zwiazku z tym mam pytanie jak temu zaradzic? wystarczy

> zdjac maskowice glosnika czy trzeba demntować całą tapicerke drzwi?

Domyślam się, że chodzi Ci o kabel... Jak sam nie sprawdzisz to się nie dowiesz; w zasadzie sam odpowiedziałeś sobie na pytanie zlosnik.gif Pewnie trzeba zwalać tapicerkę skromny.gif

Ps. Nie to żebym się czepiał, ale co miałeś z ortografii? 20.GIF

Napisano

> otóż sprawa ma sie nastepujaco: zostałem posiadaczek leona z 2002 roku i okazało się że nie łaczy

> kebelem w jednym z przednich głośników tzn czasem przesaje on grać, a gdys sie otowrzy i

> zamknie dzrzwi gra z a powrotem. w zwiazku z tym mam pytanie jak temu zaradzic? wystarczy

> zdjac maskowice glosnika czy trzeba demntować całą tapicerke drzwi?

...wczoraj rozwiazalem podobny problem w Tigrze u siebie, poluzowala sie wtyczka z drzwi kierowcy nad ogranicznikiem...u mnie dodatkowo skutkowalo to rozkodowaneim el. szyby kierowcy... ok.gif sprawdź u siebie... ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.