Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[C3 02-05] Instrukcja serwisowa typu "sam naprawiam"

Featured Replies

Napisano

Witam,

szukam instrukcji serwisowej do C3 rok 2004 silnik 1,6 benzyna. Niestety nie ma chyba żadnej polskiej instrukcji tego typu w formie książki do zakupienia. Czy są jakieś instrukcje w formie elektronicznej? Chodzi wyłącznie o serwisówkę z opisami jak co rozebrać i jak poskładać do kupy, a nie instrukcję obsługi samochodu.

Dzięki za pomoc.

Napisano

> Witam,

> szukam instrukcji serwisowej do C3 rok 2004 silnik 1,6 benzyna. Niestety nie ma chyba żadnej

> polskiej instrukcji tego typu w formie książki do zakupienia. Czy są jakieś instrukcje w

> formie elektronicznej? Chodzi wyłącznie o serwisówkę z opisami jak co rozebrać i jak poskładać

> do kupy, a nie instrukcję obsługi samochodu.

> Dzięki za pomoc.

Sprawdź to: http://cid-6d03f47cb7a355b5.skydrive.live.com/redir.aspx?resid=6D03F47CB7A355B5!415

Napisano
  • Autor

No to już coś, dzięki. Zastanawiam się nad zakupem instrukcji C3 wydawnictwa Haynes - używa ktoś tego? Podobno jedyna dostępna instrukcja do C3 w formie książki.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> No to już coś, dzięki. Zastanawiam się nad zakupem instrukcji C3 wydawnictwa Haynes - używa ktoś

> tego? Podobno jedyna dostępna instrukcja do C3 w formie książki.

Potrzebna jeszcze serwisówka do C3? Mam taką samą jak w linku powyżyje tylko po polsku.

Napisano

>Mam taką samą jak w linku powyżyje tylko po polsku.

Jak masz taką instrukcję po polsku to ja sam jestem zainteresowany.

Napisano

> Jak masz taką instrukcję po polsku to ja sam jestem zainteresowany.

Daj e-maila to ci przeslę. ok. 9 Mb

Do pobrania również na stronie http://service.citroen.com/ po wcześniejszym zarejestrowaniu sie na stronie.

Napisano

> Ja tez poproszę

> [email protected]

Jest jakiś problem z dostarczeniem listu tak jakby twoja skrzynka nie przyjmowała tak dużych załączników.

Napisano

> Jest jakiś problem z dostarczeniem listu tak jakby twoja skrzynka nie przyjmowała tak dużych

> załączników.

To spróbuj na [email protected]

DZięki

Napisano

> Daj e-maila to ci przeslę. ok. 9 Mb

> Do pobrania również na stronie http://service.citroen.com/ po wcześniejszym zarejestrowaniu sie na

> stronie.

Możesz podać dokładną lokalizację na service.citroen.com? Mam tam konto, ale nie potrafię tego znaleźć.

Pozdrawiam

W

Napisano

> Możesz podać dokładną lokalizację na service.citroen.com? Mam tam konto, ale nie potrafię tego

> znaleźć.

> Pozdrawiam

> W

Po zalogowaniu wybierasz "Usługi bezpłatne" potem "dokumentacja części zamiennych" potem model samochodu, typ nadwozia i silnik"

Po zatwierdzeniu na samym dole po lewej stronie masz :Książeczka warsztatowa" wybierasz język i model samochodu i pobierasz pdf-a.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.