Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sekwencja lovato smart strzela w wydech

Featured Replies

Napisano

Siema

Mam w moim seju 1.1mpi sekwencje lovato easy smart fast. Gdy odpalam po nocy samochod normalnie wskakuje na obroty jalowe, gdy odpale chwile po zgaszeniu lub nawet po kilku godzinach postoju obroty odrazu wskakuja na ~1,5krpm i spadaja do jalowych. Co moze byc przyczyna? Dodam, ze przy ruszaniu np z 2 samochod delikatnie strzela, to samo zaobserwowalem gdy wcisne gaz do dechy to potrafi raz strzelic. Kalibracja nic nie daje. Ogolnie na benzynie samochod lepiej sie zbiera. panic.gif

Napisano
  • Autor

> Ile ta instalacja ma już przejechane?

3tys km

Napisano

> 3tys km

No to za mało, żeby coś się uszkodziło.

Dysze we wtryskach są dobrze dobrane?

Napisano
  • Autor

> No to za mało, żeby coś się uszkodziło.

> Dysze we wtryskach są dobrze dobrane?

Dobrze, dobrane wg instrukcji.

Napisano

> Dobrze, dobrane wg instrukcji.

Skoro tak, to zostają Ci w tej sytuacji w zasadzie kwestie programowe.

Napisano

> Siema

> Mam w moim seju 1.1mpi sekwencje lovato easy smart fast. Gdy odpalam po nocy samochod normalnie

> wskakuje na obroty jalowe, gdy odpale chwile po zgaszeniu lub nawet po kilku godzinach postoju

> obroty odrazu wskakuja na ~1,5krpm i spadaja do jalowych. Co moze byc przyczyna? Dodam, ze

> przy ruszaniu np z 2 samochod delikatnie strzela, to samo zaobserwowalem gdy wcisne gaz do

> dechy to potrafi raz strzelic. Kalibracja nic nie daje. Ogolnie na benzynie samochod lepiej

> sie zbiera.

Jak wymieniłem listwę wtryskiwaczy LPG to też mi zaczął w pewnych sytuacjach strzelać (na LPG bo na benzynie było dobrze). Szukałem problemu oczywiście we wtryskach i ich ustawieniu w programie. Zmarnowałem pół dnia na ustawieniach, a problemem okazały się jednak kable WN, których na początku nawet nie podejrzewałem, bo miały ok. 30 tys km.

Napisano
  • Autor

> programie. Zmarnowałem pół dnia na ustawieniach, a problemem okazały się jednak kable WN,

> których na początku nawet nie podejrzewałem, bo miały ok. 30 tys km.

Moje maja 3tys km smile.gif Przebic brak bo sprawdzalem.

Napisano
  • Autor

Czyli strzelanie oznacza zbyt bogata mieszanke? Jadac powoli pod delikatna gorke chce go rozbujac na 2 na polsprzegle to zaczyna strzelac. O ile mam zmiejszac/zwiekszac wartosci w tabelce? Domyslam sie, ze w kolumnie 1000rpm?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.