Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Astra G - problem z elektryką - prośba o diagnozę

Featured Replies

Napisano

Witam,

Asterka 1.7 Isuzu Y17DTI od dłuższego czasu nie sprawiała problemów aż tu nagle. Po dojechaniu na miejsce docelowe, przy rozgrzanym silniku i braku jakichkolwiek objawów i próbie odpaleniu samochodu po 15 minutach -klapa. Prawie zero ładowania, ledwo zakręcił rozrusznik dwa razy, nei udało mi się odpalic samochodu. Pomyślałem że to alternator ale kiedyś jak miałem z nim problemy to dawał znać już w trasie kontrolką ABS-su i kolejnymi wysiadającymi w związku z brakiem ładowania, tym razem takich objawów nie było. Po naładowaniu 24h prostownikiem akumulatora samochód odpalił, zrobiłem kilka kilometrów(parę minut jazdy) i niby ok bo nic nie wskazywało na brak ładowania, żadnych kontrolek itp ale jest jedno ale - samochód dziwnie się zachowuje. Na biegu jałowym kręci 800 obrotów lub ok 1200, zawsze te dwie liczby, wyłączam silnik i zapalam jest 800, po chwili wyłączam i zapalam jest 1200, znowu robie to samo i losowo 800 albo 1200. Czy ktoś jes w stanie zidentyfikowac problem może po tym ostatnim objawie? Myśle że to może być alternator ale czy na pewno?

Pozdrawiam

Napisano

Zmierz napięcie ładowania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.