Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naprawa szkody z OC

Featured Replies

Napisano

Miałem ja sobie kolizję drogową, w której występowałem jako poszkodowany. Auto flotowe, więc leasingodawca wyznaczył firmę X, która miała doprowadzić auto do porządku. Kolizja nie groźna, więc uszkodzenia też nieduże: prawa przednia lampa, prawy błotnik i w zasadzie tyle. Po odbiorze auta zauważyłem również, że wymienili tylną felgę - w trakcie kolizji została uderzona i zrobił się taki głębszy odprysk. Generalnie pozytywnie. Po kilku dniach od odbioru auta dostaję telefon od firmy X, że ma pojawić się rzeczoznawca od ubezpieczyciela sprawcy w celu oględzin auta po naprawie. Firma X zgodnie ze standardami podstawia auto zastępcze i jedzie moim na wizytę z rzeczoznawcą. Po godzinie dostaję telefon, że panowie z X uszkodzili auto. Rozumiem, mogło się zdarzyć - może pechowy samochód. Ale z drugiej strony czy to nie jest jakaś próba kamuflowania przekrętu z naprawą, w przypadku gdyby firma X podała zawyżony koszt naprawy?

Jeszcze nie widziałem gdzie palneli, bo jeśli w to samo miejsce to trochę to dziwne. hmm.gif

A może poprostu mi się nudzi i wymyślam problemy cfaniak.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.