Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DT Gas System

Featured Replies

Napisano

Witam Panowie,

Jestem na etapie poszukiwania instalacji do samochodu swojej mulher.gif (Fiat Panda 1.1 2004 r.).

Po weryfikacji kilku punktów trafiłem na instalację IV generacji firmy DT Gas System za 1.700,00 zł (wtryski czerwone lub szare Valteki) wraz ze zbiornikiem w kole.

Cena co oczywiste jest bardzo zachęcająca i o wiele tańsza niż inne konkurencyjne wtrski (średnio o 500-700 zł) i podobna do oferowanych II generacji np (BRC + Bingo s4).

Czy ktoś ma takie coś albo wie jak sprawują się te instalacje. Po przeszperaniu netu znajduje się bardzo różne opinie, od skrajnie negatywnych do zachwytów ...

Napisano

Mialem ta instalacje, szczerze nie polecam czesto jezdzilem do gazownika co chwila cos bylo nie tak z nia ! Bardzo malo punktow gdzie gazownik zajmuje sie ta instalacja, ale sa takze pozytywne rzeczy u mojego ojca w dt gaz system nic sie nie dzieje i jezdzi bez problemowo na tej instalacji wiec jak trafisz poprostu.

Napisano

> Czy ktoś ma takie coś albo wie jak sprawują się te instalacje. Po przeszperaniu netu znajduje się

> bardzo różne opinie, od skrajnie negatywnych do zachwytów ...

Mam instalację tej firmy - z innym systemem wtryskiwaczy- zespolona listwa i podgrzewana płynem chłodniczym.

Przejechane 52 tys km i tylko wymieniam filtry , żadnych innych problemów.

Napisano
  • Autor

> Mialem ta instalacje, szczerze nie polecam czesto jezdzilem do gazownika co chwila cos bylo nie tak

> z nia ! Bardzo malo punktow gdzie gazownik zajmuje sie ta instalacja, ale sa takze pozytywne

a jakie miałeś wtryski i reduktor ?

> rzeczy u mojego ojca w dt gaz system nic sie nie dzieje i jezdzi bez problemowo na tej

> instalacji wiec jak trafisz poprostu.

wiesz jaki może ojciec ma osprzęt ?

Napisano
  • Autor

> Mam instalację tej firmy - z innym systemem wtryskiwaczy- zespolona listwa i podgrzewana płynem

> chłodniczym.

> Przejechane 52 tys km i tylko wymieniam filtry , żadnych innych problemów.

a jakiej firmy masz te wtryski ?

Napisano

> a jakie miałeś wtryski i reduktor ?

> wiesz jaki może ojciec ma osprzęt ?

Ja oraz Ojciec mielismy wtryski dt gaz system oraz reduktor dt gaz system, przy czym ja mialem starsza wersje a ojciec ma najnowsza wersje wiec pewnie dlatego nic aktualnie u niego sie nie dzieje.

Napisano

mam i nie polecam z całego serca, trzymaj sie z dala od tego badziewia, u mnie na matrixie jest

Napisano

> a jakiej firmy masz te wtryski ?

Prawdopodobnie DT Gas System - są zabudowane w ''pudełku'' które jest grzane płynem.

Jest to instalka z 2004 roku w Nubirze II 1,6

Napisano

mialem 4 samochody z ta instalacja i kazdy z nich finalnie jezdzil poprawnie ale

jesli chcesz sekwencje, doloz pare zlotowek i wez cos lepszego, warto.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja mam DTGAS IV gen. w Escorcie od 2005r. Zrobiłem na gazie 75kkm i żadnych problemów. Regularnie co 15kkm wymieniam filtry i co 30kkm regulacja. W tej cenie polecam, ja za moją zapłaciłem wtedy 3tys. blush.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.