Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podgrzewane ubrania 12V

Featured Replies

Napisano

> Co polecacie? Warto zanabyc coś takiego?

Wybierasz sie zima na Nordcap ?

Jezdzilem zima, oczywiscie w cywilnych teperaturach, twierdze, ze odpowiednie ubranie swobodnie zastapi podgrzewane ciuchy

1. bielizna termoaktywna

2. bielizna z windstoperem

3. polar

4. Ciuchy Gore-Tex.

wink.gif

Napisano
  • Autor

> Wybierasz sie zima na Nordcap ?

> Jezdzilem zima, oczywiscie w cywilnych teperaturach, twierdze, ze odpowiednie ubranie swobodnie

> zastapi podgrzewane ciuchy

> 1. bielizna termoaktywna

> 2. bielizna z windstoperem

> 3. polar

> 4. Ciuchy Gore-Tex.

Jednoślad jest moim jedynym środkiem transportu pomijając komunikację miejską i jeżdżę cały sezon i chcę właśnie dowiedzieć się na ile dobre są te podgrzewane ciuchy 12V tym bardziej, że ceny nie są zbyt wysokie?.

Również chciałem wykonać podgrzewane siedzenie oraz zakupić podgrzewane manetki oraz zaadoptować CB 270751858-jezyk.gif. Jednak bardzo lubię jazdę na 2oo i chciałem zadbać o komfort.

Znalazłem stronkę www.motokoce.pl dość ciekawie się zapowiada bo ceny dość niskie a ponoć warto.

Napisano

> Jednoślad jest moim jedynym środkiem transportu pomijając komunikację miejską i jeżdżę cały sezon i

> chcę właśnie dowiedzieć się na ile dobre są te podgrzewane ciuchy 12V tym bardziej, że ceny

> nie są zbyt wysokie?.

> Również chciałem wykonać podgrzewane siedzenie oraz zakupić podgrzewane manetki oraz zaadoptować CB

> . Jednak bardzo lubię jazdę na 2oo i chciałem zadbać o komfort.

> Znalazłem stronkę www.motokoce.pl dość ciekawie się zapowiada bo ceny dość niskie a ponoć warto.

Zainteresowac zawsze sie warto. Tak jak mowilem, jezdzilem w zimie i dawalem bez problemu rade. Podgrzewane manetki to dobra opcja, siedzenia, zreszta tez, moim zdaniem z tym podgrzewaniem ciuchow to przesadzasz ale to jedynie moje subjektywne zdanie. Znajomi byli co prawda Latem ) na Nordkap i jak mowilem, bez problemu dawali rade ( Trasa Hamburg - Nordkap - Hamburg w 7 dni ) wiec wiecej jechali ( na 125 ccm ) niz spali, zimno dawalo im sie naprawde dobrze we znaki.

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.