Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autronic AE-304 Emulator Wtrysku Punto 1.1 SPI

Featured Replies

Napisano

Pacjent Punto 1.1 SPI( pojedynczy wtrysk ) instalacja II gen.

Centralka LPG to Autronic AL-700, czy jako emulator wtrysku sprawdzi się to : http://allegro.pl/nowy-emulator-wtryskiwaczy-4-cyl-autronic-ae-304-i1431109921.html ?? Nie posiadam niestety takiego wynalazku u siebie i świeci mi się "marchewa" frown.gif

EDIT: Ewentualnie polećcie jakiś w podobnej cenie działający z tym silnikiem w 100% wink.gif

Napisano

Zamiast bawić się z wymianą przekaźnika na emulator może wystarczyłoby zmostkować styki przekaźnika rezystorem ~20 Ohm, tylko takim trochę większej mocy, żeby się nie spalił? 10W starczy na bank. Mniej pewnie też, ale tu miałbyś zapas bezpieczeństwa.

Napisano
  • Autor

> Zamiast bawić się z wymianą przekaźnika na emulator może wystarczyłoby zmostkować styki przekaźnika

> rezystorem ~20 Ohm, tylko takim trochę większej mocy, żeby się nie spalił? 10W starczy na

> bank. Mniej pewnie też, ale tu miałbyś zapas bezpieczeństwa.

Próbowałem i nie chce mi się w to chyba już bawić, a tak mam gotowe rozwiązanie, wpinam w obwód i działa wink.gif

Napisano

Do jednopunkta na pewno dobry byłby jednokanałowy np Protec PD-20 lub Stag-e1-2.

Ten z aukcji pewnie też będzie robił na wybranym kanale, ale 100% pewności nie mam.

Napisano

Będzie robił. Gotowy emulator ma jeszcze tą zaletę że można ustawić czas nakładania paliw żeby przejście było miękkie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.