Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"reperaturka" nadkola wewnetrznego tylniego SC

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Powiedzcie mi proszę czy dostanę to w ASO czy innym tego typu sklepie? chodzi o wewnetrzne nadkole od strony pasazera z tylu. wie ktos jakie sa koszta zakupu takiej reperaturki? ii ile szykowac za wymiane?

Napisano

> Witajcie

> Powiedzcie mi proszę czy dostanę to w ASO czy innym tego typu sklepie? chodzi o wewnetrzne nadkole

> od strony pasazera z tylu. wie ktos jakie sa koszta zakupu takiej reperaturki? ii ile szykowac

> za wymiane?

szukaj całego poszycia wewnętrznego ok.gif

73898_1691717971233_1186261104_1892941_3963354_n.jpg

Napisano

W ePER nazywa się to 46511910 - WNĘKA KOŁA PRZEDNIEGO (!) o dziwo przedniego, ale na rysunku jest ewidentnie tylne. Cena z VAT-em: 147,42 PLN

Napisano
  • Autor

> szukaj całego poszycia wewnętrznego

chodzi mi dokladnie o ta czesc: http://moto.allegro.pl/nadkole-wewnetrzne-tylne-lewe-fiat-seicento-i1431752133.html tylko ze od strony prawej czyli od pasazera. skoro epr pokazuje taka czesc jestem ciekawy czy mozna kupic cos takiego od rzemieslnika nie w oryginale.

Napisano

kupowalem 2 sezony temu wewn nadkola do CC .. obydwa

za cholere nie pamietam ceny frown.gif.. ale wiem ze dostepne wtedy byly na drugi dzien po zamowieniu

strzelam ze cena za rzemioslo nie przekraczala 60 zl

Napisano

b8a1bfe29b586bc4med.jpg

foto przykładowe, mam nadzieję że się właściciel nie obrazi.

W miejscu zaznaczonym różowym kolorem wyszła ruda z tym że na łączeniu są jej delikatne oznaki a wokół mocowania fotela ruda zadomowiła się na dobre i jest dziura na wylot. Potrzebuję zmienić część zaznaczoną na niebiesko.

czy takie poszycie wewnętrzne jak duronek wstawił do CC jeszcze dostanę ?

Napisano

Dołączam się do pytania, u mnie oba poszycia zjedzone frown.gif Mozna gdzies kupic oryginał nowy czy trza polowac na szrocie i wycinac z jakiegos rozbitego?

Napisano

myślałem żeby z jakiegoś w miare młodego seja gdzieś upolować i wyciąć cały błotnik ale pasowałoby żeby ktoś podpowiedział czy spasuje.

Napisano

to wzmocnienie podpasuje do CC ? nie będzie żadnych problemów ? stare wycinasz, to wspawujesz, malujesz i balanga ?

Napisano

> to wzmocnienie podpasuje do CC ? nie będzie żadnych problemów ? stare wycinasz, to wspawujesz,

> malujesz i balanga ?

nie wiem, ale takie szkielety do cc pojawiaja sie na allegro, w sklepach tez takie rzeczy mają

Napisano

no to poszukam po sklepach, hurtowniach albo w ostateczności w ASO.

Napisano

> no to poszukam po sklepach, hurtowniach albo w ostateczności w ASO.

w aso moga mieć, bo teraz wiele ASO wyprzedaje sie na allegro z czesci do malucha/cc

Napisano
  • Autor

> w aso moga mieć, bo teraz wiele ASO wyprzedaje sie na allegro z czesci do malucha/cc

a nie orientujecie sie czy ta czesc pasuje zarowno do CC jak i SC?

Napisano

według mnie błotniki powinny mieć takie same, wiadome że reszta poszycia nie będzie pasować. musi się wypowiedzieć ktoś kto już robił takie rzeczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.