Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rav4 USA

Featured Replies

Napisano

Ma ktoś takie ustrojstwo bądź jakieś informacje na jego temat?

Głównie chodzi mi o serwis i części bo internet pęka w szwach od sprzecznych informacji...

Napisano

> Ma ktoś takie ustrojstwo bądź jakieś informacje na jego temat?

> Głównie chodzi mi o serwis i części bo internet pęka w szwach od sprzecznych informacji...

części do "amerykańca" dostępne w 48h, więc looz ok.gif

Napisano
  • Autor

> części do "amerykańca" dostępne w 48h, więc looz

Podobno można je ściągać z magazynu europejskiego w Belgii ale czy serwisy Toyoty chcą się w ogóle do tego auta dotykać?

Często problemy sprawia podobno układ paliwowy...

Napisano

> Podobno można je ściągać z magazynu europejskiego w Belgii ale czy serwisy Toyoty chcą się w ogóle

> do tego auta dotykać?

Bez przesady, nie ma takiego problemu. Sam mam Corolle z usa i w ASO Toyoty Anwa w Kraku widziałem jak zajmowali się RAVka zza wielkiej wody...

Napisano
  • Autor

> Bez przesady, nie ma takiego problemu. Sam mam Corolle z usa i w ASO Toyoty Anwa w Kraku widziałem

> jak zajmowali się RAVka zza wielkiej wody...

Nie krzywią się specjalnie na widok Twojego auta?

Części kupujesz sam (IC lub inna hurtownia) czy serwis?

Napisano

> Ma ktoś takie ustrojstwo bądź jakieś informacje na jego temat?

> Głównie chodzi mi o serwis i części bo internet pęka w szwach od sprzecznych informacji...

siostra kupila ravke w pl a znajomi w usa. Auta się różnią i części czasami są po tygodniu a nie 48h.

jak padło otwieranie szyby to 2 tygodnie czekali bo wtyczka niekompatybilna. i niestety ale po transporcie wydech z auta wyciagali i malowali bo przykorodował hehe.gif

Napisano
  • Autor

> siostra kupila ravke w pl a znajomi w usa. Auta się różnią i części czasami są po tygodniu a nie

> 48h.

> jak padło otwieranie szyby to 2 tygodnie czekali bo wtyczka niekompatybilna. i niestety ale po

> transporcie wydech z auta wyciagali i malowali bo przykorodował

Zachęcasz smile.gif Właśnie takich kwiatków trochę się obawiam...

Napisano

> Nie krzywią się specjalnie na widok Twojego auta?

> Części kupujesz sam (IC lub inna hurtownia) czy serwis?

Nie wiem, dlaczego mieliby się krzywic. Auto jak każde inne.

Części przeważnie kupuje sam. Czasem trzeba się naszukać, ale w większości dostępne są bez problemu. Niektóre pasują z innych modeli europejskich - głownie Avensisa. Jedynie jak dotąd ze stanów ściągałem tarcze i klocki hamulcowe - w ASO cena wysoka, a zamienniki były dostępne w sklepach internetowych (jako pasujące do Pontiaca Vibe smile.gif), ale chciałem coś lepszej jakości. Mialem ostatnio do wymiany pasek wielorowkowy - w ASO zaśpiewali mi 300 zl za sam pasek (cena w ASO w USA ok. 30$) - poszukałem i znalazłem w IC za 65 zl (Contitech od Opla Signum 2.2 diesel). Z tego co wiem z Toyotami z USA większego problemu nie ma. Kompletna porażka to np. Ford Focus z tamtego rynku...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.