Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diody led we wnętrzu???

Featured Replies

Napisano

Witam. Proszę o poradę Was Koledzy ideia.gif Chciałbym zamontować we wnętrzu nad nogi oświetlenie led pod lampkę z wnętrza. Gdzie mam podłączyć kabelki z diod aby świeciły się z górna lampką? Szukałem w wyszukiwarce ale nie znalazłem tematu podobnego icon_rolleyes.gif

Napisano

> Witam. Proszę o poradę Was Koledzy Chciałbym zamontować we wnętrzu nad nogi oświetlenie led pod

> lampkę z wnętrza. Gdzie mam podłączyć kabelki z diod aby świeciły się z górna lampką?

> Szukałem w wyszukiwarce ale nie znalazłem tematu podobnego

źle szukałeś alien.gif

pomocny link

Napisano

> Witam. Proszę o poradę Was Koledzy Chciałbym zamontować we wnętrzu nad nogi oświetlenie led pod

> lampkę z wnętrza. Gdzie mam podłączyć kabelki z diod aby świeciły się z górna lampką?

To ja może z forum wrzucę co było:

KLIKAMY

Napisano
  • Autor

> źle szukałeś

> pomocny link

Sorki ale nie znalazłem tam podpowiedzi gdzie zamontować kabelki od diod. Możesz mi to jaśniej pokazać? confused.gif

Napisano
  • Autor

> To ja może z forum wrzucę co było:

> KLIKAMY

Dzięki za info. Właśnie pamiętałem że coś takiego było na forum ale nie mogłem znaleźć frown.gif Ale już wiem co i jak:)

Napisano

> Dzięki za info. Właśnie pamiętałem że coś takiego było na forum ale nie mogłem znaleźć Ale już

> wiem co i jak:)

waytogo.gif

Nie wiem, czy więcej w temacie nie było, ale to wyszło jako pierwsze i Vito ładnie wszystko opisał co i jak. wink.gif

Napisano

Chłopaki już rzucili linkami, więc nie będę dublował. W skrócie - od listwy LED przeciągasz przewód do góry - najlepiej pod plastikiem słupka przedniej szyby. Potem przewód chowasz nad podsufitkę. Podpiąć będzie Ci się najłatwiej pod przewody lampki sufitowej tuż przed wtyczką.

Napisano
  • Autor

> Chłopaki już rzucili linkami, więc nie będę dublował. W skrócie - od listwy LED przeciągasz przewód

> do góry - najlepiej pod plastikiem słupka przedniej szyby. Potem przewód chowasz nad

> podsufitkę. Podpiąć będzie Ci się najłatwiej pod przewody lampki sufitowej tuż przed wtyczką.

Dzięki za rady. Tak właśnie zrobię smile.gif

Napisano

a ja tak inaczej... po co oswietlenie w nogach?

chyba ze tylko jako efekt wizualny bo.. raczej innej roli zbytnio nie spelnia tam... moze poza jednym... bardziej widac brod na wycieraczkach jak sie zaswieci

Napisano

> a ja tak inaczej... po co oswietlenie w nogach?

> chyba ze tylko jako efekt wizualny bo.. raczej innej roli zbytnio nie spelnia tam... moze poza

> jednym... bardziej widac brod na wycieraczkach jak sie zaswieci

Co kto lubi - na ten temat możemy na towarzyskim podyskutować. Chyba, że masz coś "technicznego" do dodania, to śmiało smile.gifok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.