Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki gaz LR Omegas czy Lovato do E-Tec 1.6 16V

Featured Replies

Napisano

Witam, jak w temacie pacjent to Chevrolet Lacetti 1.6 16V 2006 no i pan doktor (A.Rzepka z Mikołowa - gość który ma przedstawicielstwo LR jeszcze z czasów zanim wynaleziono koło) powiedział mi tak: do tego silnika wystarczy Lovato(2300 PLN) bo nie ma takiej elektroniki, ale jak się uprę to wsadzi mi LR Omegas (2970 PLN). No i sam nie wiem co wybrać (do tej pory miałem w Maryśce STAGA 300-4 i byłem zadowolony), chyba wziołbym te Lovato ale powiedzcie jak z awaryjnością i regulacjami (kumpel z BRC S jeżdzi co kwartał regulować, ja ze STAGiem 90 kkm z 2 regulacjami) a jak tu się ma sprawa??

PS: jest jeszcze opcja przełożenia STAGA (komputer, wtryski może bytla(nie rozpisujcie się, że nie można-nie o to chodzi) ale czy jest gra warta świeczki przekładać 90 kkm wtryski???

Napisano

Jak dasz Staga z przyzwoitym reduktorem i wtryskiwaczmi, to też będzie waytogo.gif

Mam Staga plus w Nubirze III 1.8 i nie narzekam. Lovato za taką cenę też pewnie nie oferuje nie wiadomo czego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.