Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

znów mi umarło..;|

Featured Replies

Napisano

po ostatnich problemach myslalem ze już mam świety spokój......

a wiec tak....jutro rano o 7 miałem jechać na weekend do zakopca (mialem)...no wiec dziś za dnia postanowilem umyć swojego stilona...pojechałem umyłem dokladnie carcherem całego....przyjechałem do domu postawilem auto ...wszystko ok....

po 6 godzinach (wieczorem) potrzebowałem zajechać do kolegi.....wiec idem do auta ...słysze z 20m ooooo przekaźnik syczy dosć głośno...mysle pewno do wymiany...kupie rano.....wsiadam zapalam wszystko ok ... przejechalem jakieś 100 metrów i CHOINKA auto zgasło.....wszystkie błedy wyskakują....wymieniam przekaźniki z jednego na drugiego (znaczy przekładam) i to samo....ASR FAILURE , WATER IN FUEL , FILTRE COS TAM ....LOSS....CHECKICH ...ENGINE STOP ...LOW OIL... ESP FAILURE ...i wszystko co moze wyskoczyć wyskakuje ..... , przekracam znowu kluczyk i co słysze ??? wlacza sie wentylator i car security po czym znów cała choinka i wysyp błedów..... scigam kleme na pare min ...zakladam zapalam ...jade 50m i znow to samo .....

moje pyt brzmi tak ....

Czy wymiana Przekaźnika załatwi wszystko i bede mógł bespiecznie udać sie w trase rano ?? czy raczej wybrać inny srodek transportu ??

dzieki za odpowiedź ... piwo.gif

Napisano

silnik myłeś? na bezpieczniki się polało? ja tak miałem po myciu silnika, dałem mu wyschnąć i jest gut

Napisano

oczywiscie kolorow przekaznikow nie musze tlumaczyc ? to tak na wyrost bo nie pamietam jak to jest rozwiazane w stilo. Czarne 20A, czerwone 30A

Napisano

> syczy czerwony ...

który czerwony - za co odpowiada?

Napisano

Mialem podobnie jak zalałem przekaźniki bo nie miałem osłony na aku grinser006.gif wystarczy wysuszyć i będzie git

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.