Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie dystanse 7x13 et 26

Featured Replies

Napisano

Felgi 13 cali szerokie na 7 cali ET 26 jakie macie dystanse ? Jaki najmniejszy podejdzie bo za bardzo wystają koła z przodu i czepiają się na przeglądzie.

Napisano

> Felgi 13 cali szerokie na 7 cali ET 26 jakie macie dystanse ? Jaki najmniejszy podejdzie bo za

> bardzo wystają koła z przodu i czepiają się na przeglądzie.

jak wystaja kola to nic ci dystans nie pomoze tylko jeszcze bardziej wystawi kolo

Napisano

> Felgi 13 cali szerokie na 7 cali ET 26 jakie macie dystanse ? Jaki najmniejszy podejdzie bo za

Ja mając ET 26 musiałem zastosować dystans 10mm na przód bo nie dało rady założyć tej felgi na piaste zawadzała o amor i końcówkę drążka, a ty jakim cudem ja tam założyłeś hmm.gifhmm.gifhmm.gif

Napisano
  • Autor

Zapomniałem dodać że już mam 15 mm i przydałoby się mniejsze założyć smile.gif

Napisano

> Zapomniałem dodać że już mam 15 mm i przydałoby się mniejsze założyć

ja z przodu mam 5mm ale koło jest o grubość kartki od drążka i czasem przy ostrym skręcie przytrze (dodam że mam dość małe gabarytowo końcówki-delphi) przy ori to 10mm to minimum

Napisano

Przy ET 25 mam 15dystans i wchodzi na styk z drążkiem. Pozostaje Ci jedynie błotniki wypchnąć

Napisano
  • Autor

> Przy ET 25 mam 15dystans i wchodzi na styk z drążkiem. Pozostaje Ci jedynie błotniki wypchnąć

No właśnie tego się obawiałem że to jedyna droga tyle że tego u mnie nikt się nie chce podjąć , wszyscy jacyś tacy słabi hehe

Napisano

> Przy ET 25 mam 15dystans i wchodzi na styk z drążkiem. Pozostaje Ci jedynie błotniki wypchnąć

ok.gif u mnie ideantycznie

Napisano
  • Autor

A ma ktoś zaufanego tokarza bo chciałbym dorobić nowe dystanse tak żeby było na styk,

czyli bez konieczności używania żadnych pierścieni plastikowych food.gif .

Napisano

u mnie na przod przy et25 minium bylo 13mm (a i tak lekko musialem przypiescic tu czy tam biglaugh.gif zeby nie tarlo), z tylu standardowo - poprawka wahacza zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Takiej odpowiedzi oczekiwałem. A z przodu co tam trzeba popieścić oink.gifhehe.gif

pewnie ciut amora co nie jest za dobrym pomysłem ?

Napisano

> Takiej odpowiedzi oczekiwałem. A z przodu co tam trzeba popieścić

> pewnie ciut amora co nie jest za dobrym pomysłem ?

Trochę amor i końcówkę drążka kierowniczego załóż dystans i zobaczysz gdzie jeszcze obciera grinser006.gif

Napisano

ja w tym miesiacy lub nastepnym przezucam sie na stalowki, mam dystans 12mm pod rsl-a, pozycze ci to zobaczysz jak to bedzie, jesli jeszcze swoich nie zrobisz.

Napisano
  • Autor

Ok. To pożyczę

Napisano

> Ok. To pożyczę

no chyba ze masz dostep do 2 kompletow felg 5,5 r14 et 35 270751858-jezyk.gif to szybciej to zrobimy

Napisano
  • Autor

Niet. Pisz na priva kiedy masz czas.

Napisano

> Takiej odpowiedzi oczekiwałem. A z przodu co tam trzeba popieścić

> pewnie ciut amora co nie jest za dobrym pomysłem ?

galka minimalnie (liznieta) + mocowanie amorka (niegroznie)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.