Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rover 75

Featured Replies

Napisano

Witam.

Od pewnego czasu chodzi mi po głowie takie autko. Do wydania powiedzmy koło 15kzł

Za tą kasę mozna wyrwać juz autko powiedzmy 10 letnie na sporym wypasie. Tylko nie wiem w jaki silnik sie kierować czy jakies 1,8 NoPB+ LPG czy 2,0 ON. Co będzie lepsze do tego auta? Może ktoś miał do czynienia z tym autkiem i pomoże?

Napisano

> Witam.

> Od pewnego czasu chodzi mi po głowie takie autko. Do wydania powiedzmy koło 15kzł

> Za tą kasę mozna wyrwać juz autko powiedzmy 10 letnie na sporym wypasie. Tylko nie wiem w jaki

> silnik sie kierować czy jakies 1,8 NoPB+ LPG czy 2,0 ON. Co będzie lepsze do tego auta? Może

> ktoś miał do czynienia z tym autkiem i pomoże?

zajrzyj na www.roverki.pl

Napisano

> Witam.

> Od pewnego czasu chodzi mi po głowie takie autko. Do wydania powiedzmy koło 15kzł

> Za tą kasę mozna wyrwać juz autko powiedzmy 10 letnie na sporym wypasie. Tylko nie wiem w jaki

> silnik sie kierować czy jakies 1,8 NoPB+ LPG czy 2,0 ON. Co będzie lepsze do tego auta? Może

tak jak pisze tomirek roverki.pl (polecam forum)

z częściami nie ma problemów,

ale proponuje silnik 2.0

1,8 może być ciut za mały do takiego wielkiego auta, jak każda seria K może być podatna na HGF

Napisano

> Witam.

Jak przeczytalem mnie hehe.gif

LINK Ceny sciana.gif

Napisano

> Jak przeczytalem mnie

> LINK Ceny

ale co sie dziwisz, przeciez to rover

jezdzilem takim z 2,5 190km

o ile wnetrze bylo fajniesze niz w standardowym 75 - bo jest cale czarne bez "drewnianych" wstawek to mimo mocy auto nie daje rady, z 1,8 pewnie bedzie jeeeszcze gorzej a jak to Kseria silnikow to wogole no.gif

imo auto dla starych ludzi

Napisano

> imo auto dla starych ludzi

mi się podoba, a stary chyba nie jestem.

i pewnie gdyby gdyby były nowsze modele (czytaj byłby ciągle produkowany) myślę że sprawił bym sobie takie auto.

ale z 5 letniej toyoty nie będe się przesiadać na 5 letniego rovera bo to nie ma sensu gdyby był jakiś 3 letni to by się szło zastanawić wink.gif

Napisano

> imo auto dla starych ludzi

Nie chcialem zostac zjedzony za powtorzenie powrzechnej opinii "prawie jak samochod".

Choc nie powiem bo szwagier jak skasowal auto a do pracy mial 30 mil w jedna strone to tego samego dnia kupil jakiegos 10 letniego Roverka 45 za niecala tygodniowke. I nawet chwalil sobie wozidelko ok.gif

Napisano

> Nie chcialem zostac zjedzony za powtorzenie powrzechnej opinii "prawie jak samochod".

> Choc nie powiem bo szwagier jak skasowal auto a do pracy mial 30 mil w jedna strone to tego samego

> dnia kupil jakiegos 10 letniego Roverka 45 za niecala tygodniowke. I nawet chwalil sobie

> wozidelko

stara zasada jak się kupuje auto za grosze to nie spodziewaj się cudów oink.gif

Napisano

> stara zasada jak się kupuje auto za grosze to nie spodziewaj się cudów

I zasada numer dwa. Nie chcesz wydac duzo na cos co ma jezdzic tylko na chwile to tanie bedzie to na co ludzie narzekaja oink.gif

Czylo olewajac komfort, awaryjnosc i pomijajac wszelkiw wybory Rover jest idealny. Za psie pieniadze cos co jezdzi. Jak ubezpieczenie po dwoch miesiacach wyplaci pieniadze to przy dalszej odsprzedazy nie stracisz zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.