Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

filtry asso - warte to coś?

Featured Replies

Napisano

Witam,

Zawsze wychodziłem z założenia, że 'markowe' zagraniczne filtry to w dużej mierze naciąganie ludzi. Zastanawiam się nad zestawem rodzimej firmy Asso. Macie jakieś doświadczenia? Ja miałem kabinowy i był OK - teraz też mam kabinowy tej firmy, ale nie wiem jak z resztą.

www.asso.com.pl

Napisano

> Witam,

> Zawsze wychodziłem z założenia, że 'markowe' zagraniczne filtry to w dużej mierze naciąganie ludzi.

> Zastanawiam się nad zestawem rodzimej firmy Asso. Macie jakieś doświadczenia? Ja miałem

> kabinowy i był OK - teraz też mam kabinowy tej firmy, ale nie wiem jak z resztą.

> www.asso.com.pl

a czemu mialy by byc zle powiem szczerze że ze 2 razy mialem filtr oleju z tej firmy i bylo ok zreszta ja tam juz na roznych firmach smigal ( przedewszystkim Filtron bo powszechnie dostepny i tani )i nigdy problemow nie mialem z zadnym, zawsze biore akurat to co maja w dobrej cenie w hurtowni, przedewszystkim podstawa to regularna wymiana

Napisano

Kiedyś miałem ich wkład filtra paliwa, to zastosowali taki badziewny klej, że papier odkleił się od metalowych kołnierzy i do pompy wtryskowej szło dosłownie wszystko.

Może poprawili sie (bo sytuacja miała miejsce 2-3 lata temu), niemniej mam do nich urazę.

Ja używam WF Sędziszów i te filtry jeszcze nigdy mnie nie zawiodły.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.