Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cento nie chce palic :(

Featured Replies

Napisano

witam. Jak w temacie. Przekrecam kluczyk i... cisza frown.giffrown.gif co to moze być... wszystkie kontrolki sie swieca,ale nie chce zapalic... probowalem zapalic na hol, i zapalil, ale w momencie gdy sie zatrzymal to zgasl. Czy to moze byc wina tylko rozrusznka, czy cos jeszcze? prosze o pomoc frown.gif

Napisano

a kreci rozrusznik czy w ogole cisza? Kontrolki przygasaja lekko w pozycji kluczyka "zapłon"? Odpalił na zaciąg w sensie praca silnika była wymuszona czy pracował normalnie? Zaraz po wysprzęgleniu zgasnął?

Napisano
  • Autor

> a kreci rozrusznik czy w ogole cisza? Kontrolki przygasaja lekko w pozycji kluczyka "zapłon"?

> Odpalił na zaciąg w sensie praca silnika była wymuszona czy pracował normalnie? Zaraz po

> wysprzęgleniu zgasnął?

rozrusznik musze wymienic frown.gif kontrolki swieca normalnie... pracowal normalnie na zaciag, a zgasl automatycznie po tym jak sie zatrzymałem frown.giffrown.gif

Napisano

> rozrusznik musze wymienic kontrolki swieca normalnie... pracowal normalnie na zaciag, a zgasl

> automatycznie po tym jak sie zatrzymałem

mogę się mylić, ale jak rozrusznik zapsuty to nie powinno gasnąć

Napisano

To wymień rozrusznik i wtedy zobaczysz co i jak - możliwe że przewody masz luźne przy rozruszniku na przykład i temu mu się zgasło, ale jak wymienisz to zobaczysz czy jest wszystko OK, jak nie to pisz, pomyślimy wtedy

Napisano
  • Autor

> mogę się mylić, ale jak rozrusznik zapsuty to nie powinno gasnąć

no wlasnie dlatego napisalem frown.gif bo nie powinno gasnac frown.gif

Napisano

Jak jest główny plus luźny na rozruszniku albo wypalony styk w środku to będzie gasnął yikes.gif

Napisano

u mnie był dobrze przykręcony ale zaśniedziały. Raz palił a raz objawy jak u Ciebie. Proponuje przeczyścić i sprawdzić jeszcze raz.

Napisano
  • Autor

wymieniłem właśnie rozrusznik... wszystko by było dobrze jakby... nadal nie chce palić frown.gif czy mogły sięgdzieś przerwac przewody, i rozrusznik nie dostaje pradu??

Napisano

> wymieniłem właśnie rozrusznik... wszystko by było dobrze jakby... nadal nie chce palić czy mogły

> sięgdzieś przerwac przewody, i rozrusznik nie dostaje pradu??

sprawdź czy masz mase

Napisano

No widzisz, mnie aku padł. Rano nie chciał kręcić, a kontroli przygasały.

Napisano

Kolega dobrze prawi - posprawdzaj masy. Lubią dać w dupę, raz mi się już tak zdarzyło yikes.gif

Napisano
  • Autor

> sprawdź czy masz mase

juz sprawdzilem, naprawilem i dziala winner.gif

teraz jeszcze tylko kupic przewody zaplonowe i swiece i gicior wink.gif dziekowka za pomoc wink.gifwink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.