Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audio - głośniki

Featured Replies

Napisano

Witam, z racji tego, że zmieniłem radio, standardowe głośniki w drzwiach nie dają rady, chciałbym je zmienić. Czy ktoś kto zna temat mógłby mi coś podpowiedzieć, chciałbym aby pasowało p&p. Linki do allegro mile widziane. zlosnik.gif No audiofile dawać mi tu zlosnik.gif

Napisano

Wytłumienie komory rezonansowej głośników czyli drzwi da nawet lepszy elekt niż wymiana głośników ok.gif Trochę roboty jest, ale nawet fabryczne przetworniki zaczynają znośnie brzmieć.

Napisano

jak chcesz mozesz kupic razem z glosnikiem dystanse

http://allegro.pl/glosniki-magnat-dystanse-mdf-fiat-bravo-brava-lodz-i1426541412.html

same dystanse i mozesz sobie wybrac glosnik

http://allegro.pl/fiat-bravo-brava-marea-mdf-dystanse-pierscienie-i1436955442.html

no i najwazniejsze jesli chcesz uzyskac efekt to bez tego sie nie obejdzie

http://allegro.pl/wygluszajace-maty-bitumiczne-standard-50x25-boll-i1450684122.html

Napisano

W lecie wymieniałem głośniki bo jeden z fabrycznych zaczął charczeć.Niestety ale bez wygłuszenia drzwi się nie obejdzie bo dźwięk jest trochę nie teges.Czekam na przełom wiosna-lato i oklejam dory matami.

Jak wymienisz same głośniki,to powiem Ci że dźwięk będziesz miał trochę suchy (mało basów) a dodam że nie słucham rapu i tym podobnej muzy gdzie to właśnie się liczy. palacz.gif

Napisano

> Wytłumienie komory rezonansowej głośników czyli drzwi da nawet lepszy elekt niż wymiana głośników

> Trochę roboty jest, ale nawet fabryczne przetworniki zaczynają znośnie brzmieć.

Pany - nie przesadzajcie. Nie jestem jakims melomanem. mam zwykle radio - albo nawet duzo gorsze niz zwykle firmy ha ha "Boschmann" :-) i glosniki jakies "z morda buldoga na pudelku" i calkiem ladnie gra.

Ja wiem, ze "ladnie" to pojecie wzgledne.. ale jak dla mnei jest ok ;-)

Napisano

to szkoda inwestowac... takie moje zdanie wink.gif

Napisano

> to szkoda inwestowac... takie moje zdanie

Totez ja nie zamierzam inwestowac :-) Dla mnie, moj "Boschmann" gra PIKNIE :-)

Napisano
  • Autor

> jak chcesz mozesz kupic razem z glosnikiem dystanse

> http://allegro.pl/glosniki-magnat-dystanse-mdf-fiat-bravo-brava-lodz-i1426541412.html

Pasuje wszystko p&p ? Nie będzie jakiś niespodzianek, typu wycinanie plastiku w drzwiach i temu podobnych ? zlosnik.gif

Napisano

> Pasuje wszystko p&p ? Nie będzie jakiś niespodzianek, typu wycinanie plastiku w drzwiach i temu

> podobnych ?

A nie mozesz podjechac do firmy, ktora to zrobi?

Napisano

jedynie co moze stac na przeszkodzie to bedziesz musial troche wygiac blache nic trudnego zeby.GIF masz zaznaczone czerwonymi kolkami ja musialem tak zrobic tyle ze mam Hertze EV165

f0001129.th.jpg

ps. odpowiadalem arsowi a Ty piszesz ze nie masz zamiaru inwestowac, troche sie wciales:P

Napisano
  • Autor

> A nie mozesz podjechac do firmy, ktora to zrobi?

Zapamiętam tę radę zlosnik.gif Oj zapamiętam zlosnik.gif

Napisano

> Zapamiętam tę radę Oj zapamiętam

no pomogl w temacie jak jeszcze nikt... no w sumie najlepiej zaplacic za cos co na prawde jest proste i mozna bez problemow zrobic samemu

Napisano

> no pomogl w temacie jak jeszcze nikt... no w sumie najlepiej zaplacic za cos co na prawde jest

> proste i mozna bez problemow zrobic samemu

Ja juz coraz mniej sam robie i czasem wole podjechac zeby mi zrobili.

Fakt, ze nie ma satysfakcji jakbys to zrobil sam - ale w weekend mozesz z rodizna pojsc na spacer zmiast siedziec w garazu i drutowac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.