Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nietypowy czujnik temperatury vectra a-pomocy!

Featured Replies

Napisano

koledzy może ktoś z was miał doczynienia z czujnikiem temperatury 2 pin na kompa?otórz załatwiłem sobie nowy czujnik dedykowany do mojej vectry a 1.6,wygląda identycznie jak czujnik fiata (śtruba 12 ,kostka prostokątna 2 pin,przykręcana na klucz 19),niestety odkręcam u siebie w bloku pod kolektorem swój czujnik a tu klucz 22,śruba 14(grubość sruby świecy zapł.),bardzo krótka,przypominająca czujnik z wectry b z tym że w b są 3 piny a u mnie 2.także mam nietypowy silnik bo jak na ten roczek to jest 16sv,załamuje głowę bo niestety w sklepowych katalogach nie można znależć identycznego czujnika.proszę o pomoc.pozdrawiam

Napisano

> koledzy może ktoś z was miał doczynienia z czujnikiem temperatury 2 pin na kompa?otórz załatwiłem

> sobie nowy czujnik dedykowany do mojej vectry a 1.6,wygląda identycznie jak czujnik fiata

> (śtruba 12 ,kostka prostokątna 2 pin,przykręcana na klucz 19),niestety odkręcam u siebie w

> bloku pod kolektorem swój czujnik a tu klucz 22,śruba 14(grubość sruby świecy zapł.),bardzo

> krótka,przypominająca czujnik z wectry b z tym że w b są 3 piny a u mnie 2.także mam nietypowy

> silnik bo jak na ten roczek to jest 16sv,załamuje głowę bo niestety w sklepowych katalogach

> nie można znależć identycznego czujnika.proszę o pomoc.pozdrawiam

W VB są też 2 piny w czujniku

Napisano

> W VB są też 2 piny w czujniku

Dokładnie VB x20DTL jest dwu pinowy sprawdzę w domu wymiary jak coś mogę zerknąć i podać numer bo mam stary w opakowaniu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

sprawa wyjaśniona,mój opel ma nietypowy silnik jak na rocznik bo do sierpnia 1993roku montowano w niektórych vectrach silniki sv ohc które były w kadetach a nawet asconach.czujnik znalazłem po numerach GM.dzięki za pomoc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.