Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś mi tyka

Featured Replies

Napisano

Co jakiś czas w trakcie jazdy z okolic bagażnika dochodzi tykanie (tyk,tyk,tyk,tyk-dość szybkie), które trwa chwile i znika. Cóż to może być?

Napisano

> Co jakiś czas w trakcie jazdy z okolic bagażnika dochodzi tykanie (tyk,tyk,tyk,tyk-dość szybkie),

> które trwa chwile i znika. Cóż to może być?

tylna wycieraczka hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

Tylna wycieraczka kończy swój żywot. Rozbierz ją i napraw o ile nie jest za późno. Manual jest na śmietniku zlosnik.gif

Napisano

> Co jakiś czas w trakcie jazdy z okolic bagażnika dochodzi tykanie (tyk,tyk,tyk,tyk-dość szybkie),

> które trwa chwile i znika. Cóż to może być?

Potwierdzam. Moja też tak tykała, zanim silniczek powiedział 30.GIF

Napisano

> Potwierdzam. Moja też tak tykała, zanim silniczek powiedział

Niestety na moją było już za późno po wyjęciu i podaniu napięcia nic wink.gif Elektryk naprawił za parę PLN biglaugh.gif

Napisano

> Niestety na moją było już za późno po wyjęciu i podaniu napięcia nic Elektryk naprawił za parę PLN

To miałeś farta ok.gif

Ja musiałem wymieniać. Nowy w ASO był za 500, gdzie indziej za 200. Znalazłem na szrocie za 90 zlosnik.gif

Napisano

> To miałeś farta

> Ja musiałem wymieniać. Nowy w ASO był za 500, gdzie indziej za 200. Znalazłem na szrocie za 90

no wink.gif Cena nowego zabija shocked.gif Ja myślałem że silniczek był spalony bo nic nie tykało ale jednak nie. Jakiś tam tranzystorek czy tam coś , naprawa parę pln kosztowała. Gdyby co to mogę dać namiar na mojego elektryka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

A co to dokładnie tam umiera? Dziś otworzyłem bagażnik to lekko do góry podskoczyła ale myślałem ze pióro było napięte i odbiło do góry jak lód puścił ale po przekręceniu kluczyka sama zrobiła sobie jazdę tam i z powrotem (1cykl)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.