Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Romet moto

Featured Replies

Napisano

125 ale dzisiaj na nim siedziałem i naprawdę całkiem fajnie ok.gif mam ponad 190cm wzrostu ok.gif

Cenna 7999 .

Jakie jest zawsze zdanie ?? Chińczyk smile.gif

Napisano

mam 50 chińską, i... fajnie europejczyki po dupie dostają smile.gif

ps. starają się, i widac to po ich moto

Napisano

> mam 50 chińską, i... fajnie europejczyki po dupie dostają

W to ciężko mi uwierzyć. No chyba że silnik masz przerobiony na 70cm i bierzesz markowe 50, chociaż z tym też różnie jest:)

Co do Rometa to nie miałem okazji tym nowym jechać, ale widziałem na żywo i postarali się:) Z wyglądu fajny.

Napisano

Przeca widac ze stylistyke zrypali z gsra i fazera, i fajnie, gdyby nie ten silnik crazy.gif mogli szarpnac sie na cos drozszego jak juz kupuja licencje

Napisano
  • Autor

> W to ciężko mi uwierzyć. No chyba że silnik masz przerobiony na 70cm i bierzesz markowe 50, chociaż

> z tym też różnie jest:)

> Co do Rometa to nie miałem okazji tym nowym jechać, ale widziałem na żywo i postarali się:) Z

> wyglądu fajny.

facet w salonie powiedział, ze nie ma możliwości się na nim przejechać więc mu podziękowałem, jestem ciekaw jak to jeżdzi

Napisano
  • Autor

> Przeca widac ze stylistyke zrypali z gsra i fazera, i fajnie, gdyby nie ten silnik mogli szarpnac

> sie na cos drozszego jak juz kupuja licencje

jedni podają vmax 110 drudzy 140, jak dla mnie 110 styka tylko ile to na sekund do vmaxa zlosnik.gif

Napisano

to uwierz, manualna skrzynia biegów, brak katalizatora, recylkulatora spalin, itp, brak blokady obrotów, niewielka masa (70 kg) sprawia, ze na skrzyni która mam ( a jest dość średnio zestopniowana) ma całkiem niezłe osiągi...

Napisano

> Przeca widac ze stylistyke zrypali z gsra i fazera, i fajnie, gdyby nie ten silnik mogli szarpnac

> sie na cos drozszego jak juz kupuja licencje

Licencja to nie wszystko:) Co z tego że zrobią taki sam silnik jak japoński, jeśli będzie na chińskich częściach. To długo nie wytrzyma. Musieli by kupować japońskie silniki. To niestety kosztuje i wtedy taki motorek nie będzie kosztował 7tys tylko 17:)

Napisano

drogo, wolałbym zippa nitro 250

Napisano
  • Autor

właśnie smile.gif co z tego, że mi skuter całkiem fajnie popierdziela jak zaczynam się nim bać jeździć smile.gif wymienione przednie widełki a teraz jeszcze łapę od tłumika mam do spawania

Napisano

divisiona sie nie oplaca kupowac, zwlaszcza 125

kup jakas inna 125 ze stajni Rometa za polowe ceny divisiona

Napisano
  • Autor

> divisiona sie nie oplaca kupowac, zwlaszcza 125

> kup jakas inna 125 ze stajni Rometa za polowe ceny divisiona

kupować nie będę raczej zlosnik.gif na razie wystarczy mi skuterek 80. Motor i tak mam większy na spółę z ojcem virago 600 ale szczerze to tak mi nie pasuje , że chyba zarządzam zwrotu mojego udziału zlosnik.gif

Napisano

> i tak mam większy na spółę z

> ojcem virago 600 ale szczerze to tak mi nie pasuje , że chyba zarządzam zwrotu mojego udziału

chyba 535.. virażki to bardzo fajne motorki... smile.gif

Napisano
  • Autor

> chyba 535.. virażki to bardzo fajne motorki...

nawet nie wiem ale chyba 600 zlosnik.gif nie nie...kompletnie mi sylwetka podczas jazdy nie pasuje, już wolę skuter

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.