Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podstopnica do Pandy

Featured Replies

Napisano

widzialem na gieldzie te od 500. A jest jakas dedykowana do Pandy jako akcesorium oryginalne? Albo czy da sie kupic jakas zwykla, nie tjunikowa, czyli cala czarna?

Moze ktos podrzucic zdjecie zamontowanej podstopnicy od 500 oraz dodatkowo z zamontowanymi nakladkami i podstopnica od 500? Naturalnie w Pandzie.

Jaka realna cena za podstopnice, a jaka za podponice i nakladki na pedaly?

Napisano

> widzialem na gieldzie te od 500. A jest jakas dedykowana do Pandy jako akcesorium oryginalne? Albo

> czy da sie kupic jakas zwykla, nie tjunikowa, czyli cala czarna?

> Moze ktos podrzucic zdjecie zamontowanej podstopnicy od 500 oraz dodatkowo z zamontowanymi

> nakladkami i podstopnica od 500? Naturalnie w Pandzie.

> Jaka realna cena za podstopnice, a jaka za podponice i nakladki na pedaly?

cc2a8e35eb81771a.jpg

kpl na allegro mozna juz za 60zł wyrwac, wszystko działa p&p jedynie nakładke pedału gazu trzeba lekko przyciac w jednym miejscu- było juz na AK. Podsopnice mam zamontowana na rzepy podobnie jak gasnica w bagazniku ok.gif

Napisano
  • Autor

> kpl na allegro mozna juz za 60zł wyrwac, wszystko działa p&p jedynie nakładke pedału gazu

> trzeba lekko przyciac w jednym miejscu- było juz na AK. Podsopnice mam zamontowana na rzepy

> podobnie jak gasnica w bagazniku

a trzeba wiercic zeby zalozyc nakladki? Jak z przyczepnoscia buta, szczegolnie damskiego zeby.GIF?

Napisano

> a trzeba wiercic zeby zalozyc nakladki? Jak z przyczepnoscia buta, szczegolnie damskiego ?

NIc nie wiercisz, zdejmujesz stare gumy z pedałów i zakladasz nowe, na pedał gazu tak samo tyle ze nakladasz sama nakladke bo wiadomo pedał jest plastikowy.

Przyczepnosc ok, zrobilem jzu troche km na nakładkach i nie narzekam, ta guma co jest na nich jest ok smile.gif

A podstopnice jak pisalem, ja nic nie wiercilem(ona ma takie kołeczki od spodu co mozna je wbic w plastik pod wykładzina w pandzie) po prostu kupiłem rzep i przykleilem do podstopnicy a podstopnice do wykłądziny i jest git ok.gif

Napisano
  • Autor

thx,

a ma ktos fotke z sama podstopnica i normalnymi pedalami? Bo mi zona.gif marudzi ze wolalaby sama podstopnice, ale nie wiem czy to slabo nie bedzie wygladalo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.