Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupno auta pytanko

Featured Replies

Napisano

Witam mam male pytanko kumpel znalazl jakiegos pazdzierza ktory odpowiada jego wymagania i sprawa jest nastepujaca gosc kupil autko 3-4 miesiace temu i niezarejestrowal na siebie ciaglosc jest czyli niepowino byc problemow lecz gdy kumpel zapytal o go skarbowke on odpowiedzial ze niemusial placic bo wpisali tysiaka na umowie i przeszlo ze niemusial placic skarbowki ( autko to e36 i troche mnie to dziwi) no i dobra ma go brac czy olac bo dziwne papierki grinser006.gif

Napisano

> Witam mam male pytanko kumpel znalazl jakiegos pazdzierza ktory odpowiada jego wymagania i sprawa

> jest nastepujaca gosc kupil autko 3-4 miesiace temu i niezarejestrowal na siebie ciaglosc

> jest czyli niepowino byc problemow lecz gdy kumpel zapytal o go skarbowke on odpowiedzial ze

> niemusial placic bo wpisali tysiaka na umowie i przeszlo ze niemusial placic skarbowki ( autko

> to e36 i troche mnie to dziwi) no i dobra ma go brac czy olac bo dziwne papierki

skarbówka nie patrzy na to co pisze w umowie tylko na cenę auta wg eurotaxu

Napisano
  • Autor

> skarbówka nie patrzy na to co pisze w umowie tylko na cenę auta wg eurotaxu

wiem ok.gif dlatego tez napisalem ten watek bo mnie to troszke dziwi crazy.gif

Napisano

> Witam mam male pytanko kumpel znalazl jakiegos pazdzierza ktory odpowiada jego wymagania i sprawa

> jest nastepujaca gosc kupil autko 3-4 miesiace temu i niezarejestrowal na siebie ciaglosc

> jest czyli niepowino byc problemow lecz gdy kumpel zapytal o go skarbowke on odpowiedzial ze

> niemusial placic bo wpisali tysiaka na umowie i przeszlo ze niemusial placic skarbowki ( autko

> to e36 i troche mnie to dziwi) no i dobra ma go brac czy olac bo dziwne papierki

a pieczatka us jest na umowie? jak tak to nie ma sie o co martwic

Napisano

jeśli US się upomni to nie od Twojego znajomego tylko od pośrednika

do rejestracji nie ma potrzeby zgłoszenia w US ( więc kolega bez kłopotu zarejestruje auto ) tylko jak na swojej umowie też napisze tysiaka to lepiej niech się przejdzie do US po potwierdzenie skromny.gif

Napisano

jak jest ciągłośc to Tobie nic nie grozi, najwyżej się wezmą do dupy znajomemu biglaugh.gif

Napisano

> skarbówka nie patrzy na to co pisze w umowie tylko na cenę auta wg eurotaxu

O ile kwota w umowie nie jest wyższa, niż w eurotax-ie. Wtedy o nim zapominają hehe.gif

Napisano
  • Autor

> jak jest ciągłośc to Tobie nic nie grozi, najwyżej się wezmą do dupy znajomemu

tego chcielismy niknac dlatego zapytalem hmm.gif

Napisano

> jak jest ciągłośc to Tobie nic nie grozi, najwyżej się wezmą do dupy znajomemu

za co maja mu sie wziac?

niech pojdzie z nowa umowa i ta poprzednia do swojej skarbowki, i jak ustala inna kwote to najwyzej zaplaci podatek od swojej umowy...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.