Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ale o co chodzi - czyli olej z odmy

Featured Replies

Napisano

Ostatnio zajrzałem pod machę w mojej fajerce i przy okazji zdjąłem obudowę filtra powietrza:

zdjcie0068w.th.jpg zdjcie0067u.th.jpg zdjcie0066c.th.jpg

Wygląda to nie za ciekawie. Silnik ma 110tys. przebiegu bez katowania, nigdy w sumie nie miał czyszczonej tej obudowy ani dolotu, przy okazji odkryłem że filtr powietrza jest na amen zabity czarnym brudem (totalnie o nim zapomniałem! facepalm.gif ) Więc pytanie do Was, czy ten olej to norma bo zbierał się pomalutku całe lata? Czy może zapchany filtr powietrza powodował że na siłe silnik zaciągał powietrze skąd sie da i ssał też mocniej opary z odmy? A może tak to sobie tylko tłumaczę bo nie chcę przyjąc do wiadomości że już czas silnika dobiegł końca...

Czekam na wasze opinie bo od kwietnia miałem generalnie wziąć się za auto(zawieszenie przód, diagnostyka, lakier). Obecnie zastanawiam się czy jest sens.. buu.gif

To nie jest forum na onet.pl, tylko kącik techniczny, do którego maja dostęp również ludzie z zewnątrz, więc na przyszłość pisz poprawnie tytuły wiadomości.

Joshi

Napisano

> Ostatnio zajrzałem pod machę w mojej fajerce i przy okazji zdjąłem obudowę filtra powietrza:

> Wygląda to nie za ciekawie.

normalny objaw przez tyle lat się potłuściło i złapało kurzu

> Silnik ma 110tys. przebiegu bez katowania, nigdy w sumie nie miał

> czyszczonej tej obudowy ani dolotu, przy okazji odkryłem że filtr powietrza jest na amen

> zabity czarnym brudem (totalnie o nim zapomniałem! )

facepalm.gifzlosnik.gif

Więc pytanie do Was, czy ten olej to

> norma bo zbierał się pomalutku całe lata? Czy może zapchany filtr powietrza powodował że na

> siłe silnik zaciągał powietrze skąd sie da i ssał też mocniej opary z odmy? A może tak to

> sobie tylko tłumaczę bo nie chcę przyjąc do wiadomości że już czas silnika dobiegł końca...

po części tak

> Czekam na wasze opinie bo od kwietnia miałem generalnie wziąć się za auto(zawieszenie przód,

> diagnostyka, lakier). Obecnie zastanawiam się czy jest sens..

jak się sypie to nei ma zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> więc na przyszłość pisz poprawnie tytuły wiadomości.

> Joshi

"Ale o so chozi" było napisane celowo, to nie literówka alien.gif

Napisano

> "Ale o so chozi" było napisane celowo, to nie literówka

tak icon_eek.gifzlosnik.gif

na tym forum piszemy poprawną polszczyzną, poza tym przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co napisałem w Twoim poście, potem jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz.

EOT

Napisano

> na tym forum piszemy poprawną polszczyzną,

Taaa - chciało by się zlosnik.gif.

Niestety są to marzenia ściętej głowy. facepalm.gif

Ale może by tak wprowadzić jakieś usprawnienie w forum, że za trzy orty w wypowiedzi - autor zostaje nagrodzony banem na trzy godziny - za kolejnego byka - dzionek wczasów zlosnik.gif(wiem, wiem tak to tylko w Erze grinser006.gif)

Dobra kończę swoje marzenia, bo jeszcze mi się dostanie za spam, ale to w obronie ojczystego języka. biglaugh.gif20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.