Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Clio II kilka usterek

Featured Replies

Napisano

Witam sąsiadów,kupiłem żonie Clio II po lifcie z 2001 roku 1.2 16v prowadzone z włoch mam pare pytań do użytkowników gdzie znajduje się czujnik termometru temp.zewnętrznej ponieważ na dworze były minusowe temperatury a mi pokazuje od 23 stopni w górę typowo włoska temp.,czy można podkręcić linkę sprzęgła i w którym miejscu bo troszkę wysoko zaczyna brać,jak mocowany jest tylny zderzak potrzebuje go zdjąć

Napisano

> Witam sąsiadów,kupiłem żonie Clio II po lifcie z 2001 roku 1.2 16v prowadzone z włoch mam pare

> pytań do użytkowników gdzie znajduje się czujnik termometru temp.zewnętrznej ponieważ na

> dworze były minusowe temperatury a mi pokazuje od 23 stopni w górę typowo włoska temp.,czy

> można podkręcić linkę sprzęgła i w którym miejscu bo troszkę wysoko zaczyna brać,jak mocowany

> jest tylny zderzak potrzebuje go zdjąć

Co do czujnika,znajduje się on w prawym lusterku.Co do linki nie wiem.

Napisano

Witam. Się podepnę po siasiedzku pod temat. Pacjent ten sam i z tego samego roku problem troszkę z innej bajki. NIE DZIAŁAJA WYCIERACZKI. Moze ktoś z was mial podobny problem i pomoze namierzyć usterkę. Tylnia wycieraczka działa, spryskiwacze rownież ale wycieraczki niestety nie.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam 20.GIF

Napisano

Znajac zycie to spalony silnik, przerabialem to zima, trza wyjac i wymienic na sprawny... Ja dalem za swoj niecala 100 i tylko dlatego ze sie spieszylem i najblizej mialem najdrozszy szrot na mazowszu chyba...

Napisano

> Witam. Się podepnę po siasiedzku pod temat. Pacjent ten sam i z tego samego roku problem troszkę z

> innej bajki. NIE DZIAŁAJA WYCIERACZKI. Moze ktoś z was mial podobny problem i pomoze namierzyć

> usterkę. Tylnia wycieraczka działa, spryskiwacze rownież ale wycieraczki niestety nie.

> Z góry dzięki za podpowiedzi.

> Pozdrawiam

jakiś przekaźnik npewno jest od nich i tu bym celował zanim wymienisz silniczek za większe pieniądze ok.gif

Napisano

> Witam. Się podepnę po siasiedzku pod temat. Pacjent ten sam i z tego samego roku problem troszkę z

> innej bajki. NIE DZIAŁAJA WYCIERACZKI. Moze ktoś z was mial podobny problem i pomoze namierzyć

> usterkę. Tylnia wycieraczka działa, spryskiwacze rownież ale wycieraczki niestety nie.

> Z góry dzięki za podpowiedzi.

> Pozdrawiam

Najpierw sprawdź BEZPIECZNIK !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.