Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

astra c14nz muli

Featured Replies

Napisano

Witam tym razem piszę w imieniu taty ma taką samą asie jak ja ok.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=W9kN4ar5wfo[/url] autor tego filmiku ma dokładnie te same objawy dodam że autorowi nie działa obrotek ale wszystko słychać tzn jak auto pracuje na jałowym i naciśnie sie gaz w lekkim stopniu to właśnie muli i się nie wkręca jak się dociśnie w deche to daje radę co Wy na to ?? pozdro

Napisano

Rozumiem że problem występuje tylko na benzynie, tak jak u autora filmu.

Jak zachowuje się auto na benzynie tuż po resecie kompa (odłączenie akumulatora na kilka chwil)?

Napisano

Przy tych objawach wymieniałem dwa miesiące temu DIS'a

(cholerna chińszczyzna irked.gif )

Proponuję zająć się układem zapłonowym. W Twoim wypadku kopułka, palec, przewody, ew. świece.

Reszta silnika sprawna ok.gif

Napisano
  • Autor

Autko taty ,nie ma gazu , przewody nowe świece i kopułka również ... oslabiony.gif Chociaż co do przewodów to obaj mamy bosche ,które to świecą w ciemności ?? icon_rolleyes.gif poprostu widać jak w danym momencie iskra idzie na dany cylinder do tego jak przewód delikatnie czegoś dotyka to jest mała iskierka

Napisano

> Autko taty ,nie ma gazu , przewody nowe świece i kopułka również ...

a cewka? a moduł?

Jak masz na podmianę to łatwo sprawdzić.

PZDR VEN

Napisano

> przewody nowe

> bosche ,które to świecą w ciemności ?? poprostu widać jak w danym momencie iskra

> idzie na dany cylinder do tego jak przewód delikatnie czegoś dotyka to jest mała iskierka

hmm.gif

Słowo nowe... ile to oznacza? Bo sam mam nowe kable Boscha... i nie wiem co bym zrobił jak by mi się jakiś zaświecił.

Napisano
  • Autor

20-30tyś dla markowych kabli nie powinno stanowić problemu a tyle mają nalatane no.gif Sentechy mi tyle wytrzymywały ,chociaż jak już miały przebicie to strzelało w dolot a boscha takich objawów nie dają ,jedynie świecą niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.