Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Laguna I klimatronic problem

Featured Replies

Napisano

Witam.Problem polega na tym że po przełączeniu na przednią szybe nawiewu klima sie załącza ale z kanalików w podszy biu nic nie dmucha,reszta sterowania ok.

2 problem polega na tym że pomimo iż jest ustawiona temp w samochodzie powiedzmy na 24 stopnie to i tak wieje zimnym pomimo tego że na silniku jest tyle ile powinno być czyli połowa skali.Gdzie szukać i jak sie do tego zabrać.Gdzieś słyszałem że może to być nagrzewnica lub filtr kabinowy jednak wątpie że przez filtr nie leci wogóle powietrze ciepłe z silnika.

Napisano

Nie wiem jak w LI ale w LII typowe niedomaganie klimatronika to zawieszające sie silniczki sterujące kierunkiem nawiewu. Poczytaj na forum Laguny jak to rozruszać.

Napisano

> 2 problem polega na tym że pomimo iż jest ustawiona temp w samochodzie powiedzmy na 24 stopnie to i

> tak wieje zimnym pomimo tego że na silniku jest tyle ile powinno być czyli połowa skali.

Nagrzewnica do czyszczenia/wymiany. Na forum Laguny jest dokładny opis.

Napisano
  • Autor

> Nagrzewnica do czyszczenia/wymiany. Na forum Laguny jest dokładny opis.

wiem bo tam siedze.Czyścic sie dziadostwa nie opłaci bo nowa za 100 zł i na długi czas spokój.O tych silniczkach czytałem ale nie pisze jak je rozruszać tylko że tam plstykowa zebatka gdzieś jest i sie wyłamuje.pff.Zrobi sie cieplej to musze pół dechy rozebrać i tam popatrzeć

Napisano

zacznij od nagrzewnicy, z tego co pamietam to duzo rozbierania do tego nie ma, do tego wyplucz caly uklad bo napewno tam syf jest :/

Napisano

> wiem bo tam siedze.Czyścic sie dziadostwa nie opłaci bo nowa za 100 zł i na długi czas spokój.O

Tylko jak założyłem nową to praktycznie do sprzedaży miałem specyficzny zapach, który nie każdemu pasuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.