Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy ma ktoś taką pompkę

Featured Replies

Napisano

Witam.

Tak jak w temacie. Ktoś moze posiada, używa, zetknął się, ma wyrobione zdanie na temat przedmiotu oferowanego na tej aukcji?

P.S. Link do aukcji proszę traktować jako materiał poglądowy co do przedmiotu ( wtym przypadku mam na myśli tylko pompkę nie podgrzewacz zlosnik.gif ), a nie jako reklamę grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Witam.

> Tak jak w temacie. Ktoś moze posiada, używa, zetknął się, ma wyrobione zdanie na temat przedmiotu

> oferowanego na tej aukcji?

> P.S. Link do aukcji proszę traktować jako materiał poglądowy co do przedmiotu ( wtym przypadku mam

> na myśli tylko pompkę nie podgrzewacz ), a nie jako reklamę

Naprawdę nikt się nie zetknął??? oslabiony.gif

Na allegro chyba sporo tego poszło. Może byłaby dobra z tego garażowa czysto amatorska odsysarka do oleju silnikowego skromny.gif

Napisano

> Naprawdę nikt się nie zetknął???

> Na allegro chyba sporo tego poszło. Może byłaby dobra z tego garażowa czysto amatorska odsysarka do

> oleju silnikowego

Bez sensu. Do oleju strzykawa w zupełności wystarczy. Takie pompki kupują raczej ze względu na:

Quote:

Pompka elektryczna jest idealnym urządzeniem do szybkiego i czystego PRZEPOMPOWANIA ropy czyli ON pomiędzy zbiornikami

Napisano
  • Autor

> Bez sensu. Do oleju strzykawa w zupełności wystarczy. Takie pompki kupują raczej ze względu na:

> Quote:

> Pompka elektryczna jest idealnym urządzeniem do szybkiego i czystego PRZEPOMPOWANIA ropy czyli ON

> pomiędzy zbiornikami

Strzykawka moze i wystarczy, ale pomijając fakt zastosowania, bardziej chodziło mi o stosunek jakość-cena. zlosnik2.gif

Napisano

> Pompka elektryczna jest idealnym urządzeniem do szybkiego i czystego PRZEPOMPOWANIA ropy czyli ON

> pomiędzy zbiornikami

Licząc na szybko to zakup zwraca się po czterech minutach, a w piątej już generuje zyski;)

Napisano

> Licząc na szybko to zakup zwraca się po czterech minutach, a w piątej już generuje zyski;)

To chyba tym co wysysaja w nocy paliwo z bakow biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> To chyba tym co wysysaja w nocy paliwo z bakow

Z tego co udało mi się usłyszeć nie tak dawno w telewizji to najszybszym sposobem na załatwienie sprawy o której piszesz jest przewiercenie baku zlosnik.gif

Ja miałbym dla niej inne przeznaczenie grinser006.gif

Napisano

> To chyba tym co wysysaja w nocy paliwo z bakow

Przy 70dB hałasu, w nocy, to jakby stali z łączoną syreną! rotfl.gifbusted.gif

Napisano

> Na allegro chyba sporo tego poszło.

Ja swego czasu kupiłem za 30 zł pompkę powietrza typu wkrętarka akumulatorowa, po otrzymaniu nawet roweru nie dała rady napompować i z miejsca do kosza poszła. Również długa lista kupujących była, ale ta do płynu jest droższa to może lepsza w wykonaniu, tylko gorzej jak do zassania trzeba będzie ustami pociągnąć ciecz smile.gif.

Napisano
  • Autor

> Ja swego czasu kupiłem za 30 zł pompkę powietrza typu wkrętarka akumulatorowa, po otrzymaniu nawet

> roweru nie dała rady napompować i z miejsca do kosza poszła.

Też bym tak postąpił 893goodvibes.gif

Również długa lista kupujących

> była,

Cóż,..... co tanie nie zawsze jest dobre

ale ta do płynu jest droższa to może lepsza w wykonaniu, tylko gorzej jak do zassania

> trzeba będzie ustami pociągnąć ciecz .

W takim przypadku, jesli sama nie zaciąga zakup mija się z celem (zbyt wysoka cena)

Napisano

> Przy 70dB hałasu, w nocy, to jakby stali z łączoną syreną!

Zbiorniki próżniowe dobrze sobie radzą z odsysaniem ON zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.