Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak 5tki

Featured Replies

Napisano

Auto SC 1.1MPI seria, skrzynia eskowa,

Wszystkie biegi wchodzą bez problemu, tylko piątka nie chce, co dziwne problem pojawia się dopiero, gdy trochę się rozgrzeje, jak odpalam zimnym to przez pewien czas nie ma problemu z wbiciem. Na "sucho"(bez odpalania) wygląda to tak że raz wejdzie a raz nie czysta loteria.

Wa ucie wymieniany był zimering na skrzyni, także skrzynia była wyjęta i włożona, założone nowe łożysko oporowe, wszystko wygląda na dobrze złożone.

Jaka może być przyczyna problemów z piątką? Linka do wymiany? czym możliwe że coś zostało źle złożone?

Napisano

U mnie przez kilka chwil po wymianie skrzyni nie bylo wstecznego i przyczyna byla linka prawo lewo . To ta ktora jest blizej , bardziej widoczna. Pomogla regulacja.

Napisano
  • Autor

> U mnie przez kilka chwil po wymianie skrzyni nie bylo wstecznego i przyczyna byla linka prawo lewo

> . To ta ktora jest blizej , bardziej widoczna. Pomogla regulacja.

a jak ją wyregulować?

Napisano

> U mnie przez kilka chwil po wymianie skrzyni nie bylo wstecznego i przyczyna byla linka prawo lewo

> . To ta ktora jest blizej , bardziej widoczna. Pomogla regulacja.

w mnie w ccsie po wymianie silnika tez nie ma 5tki i wstecznego frown.gif gdzie to się reguluje i jak się do tego zabrać

Napisano

w CCS nie ma jako takiej regulacji linek biegów, ja regulowałem wsadzając podkładki pomiędzy silnik a blachę mocującą linkę ( przykręcana do bloku na łączeniu silnik-skrzynia) i pomogło ok.gif

Napisano

> w mnie w ccsie po wymianie silnika tez nie ma 5tki i wstecznego gdzie to się reguluje i jak się

> do tego zabrać

Regulujesz wkręcając/wykręcając główkę linki, która jest na górze skrzyni.Ona odpowiada za ruch do sie/od sie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

ale czy to możliwe żeby czasem była a czasem nie, w przypadku niewyregulowanej linki? chyba raczej wcale by tej 5tki nie było.

Napisano

> ale czy to możliwe żeby czasem była a czasem nie, w przypadku niewyregulowanej linki? chyba raczej

> wcale by tej 5tki nie było.

Możliwe.U mnie po swapie 5 wchodziła raz na 3 próby,6 wcale nie było, zamiast tego wchodziła 4. Regulowałem ze 3 razy podczas jazdy próbnej, bo to była kwestia milimetrów zlosnik.gif

A poza tym-Jak nie spóbujesz,to się nie dowiesz hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.