Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chlapacze Zafira A

Featured Replies

Napisano

witajcie

jako, że jestem zmuszony założyć chlapacze, znalazłem w sieci coś takiego

Sprzedawca twierdzi, że obędzie się bez wiercenia. Czy to prawda? Czy ktoś z Was już montował coś takiego?

Napisano

> Sprzedawca twierdzi, że obędzie się bez wiercenia.

Sprzedawca sprawdzony więc wie co mówi ok.gif Montaz na zatrzaskach podobnie jak w A-G ok.gif

Napisano
  • Autor

> Sprzedawca sprawdzony więc wie co mówi Montaz na zatrzaskach podobnie jak w A-G

Dzięki bardzo w takim razie zamówię je u niego.

Napisano

> Montaz na zatrzaskach podobnie jak w A-G

W AG te chlapacze robia wicej szkod niz pozytku, przecieraja lakier na blotnikach, pozniej wychodzi ruda facepalm.gif

Napisano

> W AG te chlapacze robia wicej szkod niz pozytku, przecieraja lakier na blotnikach, pozniej wychodzi

> ruda

ale montaż bez wiercenia zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W AG te chlapacze robia wicej szkod niz pozytku, przecieraja lakier na blotnikach, pozniej wychodzi

> ruda

a jak to jest w zafirze? Ktoś już przerabiał ten temat? W astrze nie montuje chlapaczy bo nie potrzeba są nakładki progowe które wystarczająco próg zabezpieczają w zafirze niedługo będę miał całość wypiaskowaną bo drogi mamy jakie mamy przecież.

Napisano

> ale montaż bez wiercenia

W Fce miałem z wierceniem i rdzy nie było. W Astrze G u znajomego bez wiercenia oryginalne i przetarło lakier. U mnie w siedzibie firmy w Belgii, jest 7 astr G i wszystkie maja chlapacze, korozje w miejscu styku takze...

W Zafirze nie mam chlapaczy i nie mam zamiaru zakladac. cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> W Zafirze nie mam chlapaczy i nie mam zamiaru zakladac.

też bym nie chciał, ale muszę bo drogi z drobnymi kamyczkami mam w okolicy. Generalnie zrobię to tak, że machnę na progi i miejsca montażu chlapaczy grubą warstwę lakieru na to pójdzie folia transparentna a na koniec chlapacz.

Napisano

> ruda

Ale przynajmniej drzwi i cały bok czysty....

Napisano

> Ale przynajmniej drzwi i cały bok czysty....

Krzysiek82, gdyby miał wybierac pomiedzy brudnym bokiem auta a ruda na blotniku, zapewne wybrałby brudny bok auta wink.gif

Napisano

Naklej folie przezroczysta z poliweglanu (do oklejania antywlamaniowego szyb), jest nie do zdarcia.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.