Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corolla e12

Featured Replies

Napisano

Witam Kolegów, mam taki problem z chorą, pacjentka to Corolla z 2002 roku, objawy-problem z biegami: 1,2,3 a polega to na tym, że biegi te haczą, oprócz tego 1 i 2 czasami się blokują gdy chcę wbić wyższy bieg (pomaga wtedy przygazowanie na wciśniętym sprzęgle), jakby tego jeszcze było mało to sprzęgło chodzi trochę za ciężko, wymieniłem już olej w skrzyni. Czy ktos spotkał się kiedyś z takimi objawami?

Napisano

> Witam Kolegów, mam taki problem z chorą, pacjentka to Corolla z 2002 roku, objawy-problem z

> biegami: 1,2,3 a polega to na tym, że biegi te haczą, oprócz tego 1 i 2 czasami się blokują

> gdy chcę wbić wyższy bieg (pomaga wtedy przygazowanie na wciśniętym sprzęgle), jakby tego

> jeszcze było mało to sprzęgło chodzi trochę za ciężko, wymieniłem już olej w skrzyni. Czy ktos

> spotkał się kiedyś z takimi objawami?

Komplet sprzęgła D.W.

Masz rozwalony docisk sprzęgła na 99%

Napisano
  • Autor

> Komplet sprzęgła D.W.

> Masz rozwalony docisk sprzęgła na 99%

A to nie wystarczy wymienić sam docisk czy trzeba całe sprzęgło? Jeśli orientujesz się to ile kosztuje tak przyjemność?

Napisano

> A to nie wystarczy wymienić sam docisk czy trzeba całe sprzęgło? Jeśli orientujesz się to ile

> kosztuje tak przyjemność?

Ja zapłaciłem za komplet Valeo 280 zł. (ale to prawie po kosztach było, od znajomego który ma sklep)

Ale okazało się że to Valeo to nie do mojego rocznika (bo to Yaris był).. wiec musiałem kupić Aisin za 550 zł. (też po kosztach)

Nie wiem czy można sam docisk kupić, ale to raczej nie ma sensu bo lepiej to zrobić raz a dobrze. A docisk to pewnie z 80% ceny kompletu.

Ale zanim zaczniesz robić zakupy to sprawdź ten 1% wink.gif

Pozdro..

Napisano
  • Autor

> Ja zapłaciłem za komplet Valeo 280 zł. (ale to prawie po kosztach było, od znajomego który ma

> sklep)

> Ale okazało się że to Valeo to nie do mojego rocznika (bo to Yaris był).. wiec musiałem kupić Aisin

> za 550 zł. (też po kosztach)

> Nie wiem czy można sam docisk kupić, ale to raczej nie ma sensu bo lepiej to zrobić raz a dobrze. A

> docisk to pewnie z 80% ceny kompletu.

> Ale zanim zaczniesz robić zakupy to sprawdź ten 1%

> Pozdro..

Wielkie dzięki za info, to teraz pozostanie mi zastanowić się czy wymieniać sprzęgło czy sprzedać auto (trochę już mi się znudziło) 20.GIF

Napisano

> Wielkie dzięki za info, to teraz pozostanie mi zastanowić się czy wymieniać sprzęgło czy sprzedać

> auto (trochę już mi się znudziło)

Jak bedziesz chcial sprzedac z uwalonym sprzeglem to gwarantuje Ci, ze bedziesz musial opuscic sporo wiecej niz wydasz na naprawe...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.