Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycena

Featured Replies

Napisano

Witam

Za kilkanaście dni stanę się właścicielem Fiata Uno po pewnym starszym Panu. Stanie się to dla mnie małym strupem bo będzie to moje drugie auto którego nie potrzebuje. Dlatego będę pewnie chciał je sprzedać ale zupełnie nie wiem ile za niego zawołać. Uniak jest z '87/'88 roku a więc to 1 wersja ale ma tylko... 50tys przejechane. Przez ten cały czas było garażowane a właściciel używał go jedynie do podjechania do sklepu, względnie 60km trasa do rodziny i z powrotem. Oglądałem go jakieś pół roku temu i nie przypominam sobie jakichkolwiek rdzy czy innych uszczerbków. Przez cały czas serwisowany w salonie fiata.

Na otomoto egzemplarze z tego roku chodzą po ok 1000zł, ale mają czterokrotnie większy przebieg i nie są takie zadbane. Uda mi się za niego zawołać 2tys zł? 893goodvibes.gif

Dajcie znać na co jeszcze muszę zwrócić uwagę po jego kupnie, co może trzeba będzie wymienić? Pozdrawiam

Napisano

> Witam

Cześć

Zapoznaj się z zasadami tu panującymi wink.gif wszystko znajdziesz w podwieszonym wątku ok.gif

[ciach]

> Uda mi się za niego zawołać 2tys zł?

praktycznie nierealne ok.gif

> Dajcie znać na co jeszcze muszę zwrócić uwagę po jego kupnie, co może trzeba będzie wymienić?

na ogólny stan techniczny jak i blacharski ok.gif

> Pozdrawiam

pozdro

Napisano

> najpierw uzupełnij profil i przywitaj się TUTAJ

10d zolta.gifsmirk.gif

Napisano

Myślę że raczej nikt nie zapłaci więcej niż jego wartość rynkowa frown.gif

Mówiłeś ze niepotrzebne Ci drugie auto ale może warto je zatrzymać skoro jest w tak dobrym stanie wink.gif Na Twoim miejscu wolałbym zostawić auto niż sprzedawać za 1000 zł wink.gif

Napisano

Odpowiedź brzmi: możesz próbować ale nie spodziewaj się, że dostaniesz za niego więcej, niż wynosi jego rynkowa wartość. Poza tym na Allegro można dużo chcieć ale zawsze rzeczywistość weryfikuje wygórowane rządania sprzedającego. To nie jest samochód za który ludzie się będą zabijali, byle by go kupić smile.gif Nie dzisiaj, nie jutro... może za 10 lat smile.gif

Poza tym nie wierzę w 50 000 km w aucie, które ma 23/24 lata smile.gif Takie cuda to Tusk obiecywał kilka lat temu smile.gif Jak będziesz mógł udokumentować na papierze ten przebieg, to cena auta pójdzie nieco w górę (tj. więcej niż 300 zł, które zgodnie z Eurotaxem ten samochód jest wart smile.gif ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.