Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Numer VIN

Featured Replies

Napisano

powiedzcie mi czy zakładam zbyt idealistycznie że ASO Fiata w Polsce mają dostęp do bazy VIN Fiata w Europie? Dokładniej mi chodzi o to, czy w naszym ASO można sprawdzić po VINie historię Bravo sprowadzonego z Włoch?

A drugie pytanie to czy nasza kochana policja, jak im podam VIN i numer nadwozia to może sprawdzić czy auto nie było kradzione w UE? hmm.gif

Napisano

> powiedzcie mi czy zakładam zbyt idealistycznie że ASO Fiata w Polsce mają dostęp do bazy VIN Fiata

> w Europie? Dokładniej mi chodzi o to, czy w naszym ASO można sprawdzić po VINie historię Bravo

> sprowadzonego z Włoch?

nie wiem ale (ze slyszenia, czyli nie przykladaj wagi) to fiat nie ma centralnej bazy ... tutaj tylko VW sie wybija na + smile.gif

> A drugie pytanie to czy nasza kochana policja, jak im podam VIN i numer nadwozia to może sprawdzić

> czy auto nie było kradzione w UE?

podobno tak, ale znam sytuacje kiedy auto zostalo sprzedane w polsce a dopiero potem zgloszone jako kradzione (w sensie cwaniaki kupili na 'firme' na kredyt gdzies w hiszpanii, przyjechali do pl i sprzedali, a potem zglosili kradziez - tylko ze to byla fura za duzo ponad 100kpln, wiec moze z fiatem nikt sie tak nie bedzie bawil)

Napisano

> powiedzcie mi czy zakładam zbyt idealistycznie że ASO Fiata w Polsce mają dostęp do bazy VIN Fiata

> w Europie? Dokładniej mi chodzi o to, czy w naszym ASO można sprawdzić po VINie historię Bravo

> sprowadzonego z Włoch?

ta, moze

Napisano
  • Autor

> ta, moze

znaczy może czy nie może? hmm.gif

mały edit, byłem, widziałem, macałem i auto jest jednak z Niemiec nie z Włoch... jakbym podał VIN, to szaman by coś mógł sprawdzić? blagam.gif

Napisano
  • Autor

> podobno tak, ale znam sytuacje kiedy auto zostalo sprzedane w polsce a dopiero potem zgloszone jako

> kradzione (w sensie cwaniaki kupili na 'firme' na kredyt gdzies w hiszpanii, przyjechali do pl

> i sprzedali, a potem zglosili kradziez - tylko ze to byla fura za duzo ponad 100kpln, wiec

> moze z fiatem nikt sie tak nie bedzie bawil)

z Bravo z 2008r chyba by tak nie kombinowali mam nadzieję... blush.gif

Napisano

> znaczy może czy nie może?

> mały edit, byłem, widziałem, macałem i auto jest jednak z Niemiec nie z Włoch... jakbym podał VIN,

> to szaman by coś mógł sprawdzić?

kolega Saigon Twoim przyjacielem bedzie, skrobnij priva to moze cos info uda Ci sie po vinie wydobyc

Napisano

> kolega Saigon Twoim przyjacielem bedzie, skrobnij priva to moze cos info uda Ci sie po vinie

> wydobyc

ja już mam przyjaciół od groma ...........hehehehe 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.