Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stuk stuk prawe koło

Featured Replies

Napisano

Witam Serdecznie

Od razu informuje iż trzy dni wcześniej wymieniłem wahacze końcówki a dzisiaj zaczęło coś stukać z prawej strony ...

Na luzie nic nie stuka przy dodawaniu gazu albo ściąganiu nogi zaczyna się ... momentami nie tylko słyszalne a odczuwalne "jak młotkiem o drewno"

Dziękuje za sugestie Wesołych Świąt

Pozdrawiam

Napisano

mam nadzieję że nie uszkodziłeś sobie przgubu przy wymianie wahaczy sprawdź sobie czy masz dobrze dokręcone koło

Napisano
  • Autor

> mam nadzieję że nie uszkodziłeś sobie przgubu przy wymianie wahaczy sprawdź sobie czy masz dobrze

> dokręcone koło

dodam jeszcze że te stuki nie są ciągłe "tylko jak się zachce ale nie rzadko"

Napisano
  • Autor

Teraz już stuka nawet i bez obciążenia i przeważnie jak skręcam w prawo "dodam jeszcze że jakieś dwa tyg. temu wymieniałem osłonę na przegubie bo była pęknięta"

Napisano

nie wiem jak długo jeździłeś z pękniętą osłoną odrobina wody w przegubie powoduje jego natychmiastową degradację może to być efekt pękniętej osłony .Podnieś samochód skręć w prawo jedną ręką chwyć za półoś drugą za koło jak będzisz czuł luz na półosi to przegub do wymiany

Napisano

> nie wiem jak długo jeździłeś z pękniętą osłoną odrobina wody w przegubie powoduje jego

> natychmiastową degradację może to być efekt pękniętej osłony .Podnieś samochód skręć w prawo

> jedną ręką chwyć za półoś drugą za koło jak będzisz czuł luz na półosi to przegub do wymiany

Wymien od razu dwa przeguby - bedziesz wiedzial czy to kwestia przegubu czy nie :-)

Napisano
  • Autor

> Wymien od razu dwa przeguby - bedziesz wiedzial czy to kwestia przegubu czy nie :-)

Poczucie humoru to połowa sukcesu smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.