Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyciszanie wydechu

Featured Replies

Napisano

Temat może przewrotny ale i rzecz do zrobienia całkowicie odwrotna od tego co robi się zazwyczaj.

Kupiłem Smarta, który ma założony wydech z motocykla. Przy tych samochodach to dość częsta praktyka bo wszystko pasuje zarówno jeśli chodzi o dopasowanie pod względem osiągów jak i rozmiar. Problem jest taki, że o ile poziom hałasu odpowiadał poprzedniemu właścicielowi to dla mnie jest trochę za głośno.

Tłumik jest nowy i ładny więc szkoda go wywalać. Do tego oryginał używka kosztuje 500 a nowy jakieś straszne pieniądze w związku z czym chciałbym wyciszyc to co mam i zejść do akceptowalnego pomruku.

Z tego co zobaczyłem tłumik jest przelotowy i perforowany w środku. Czy jest jakaś szansa żeby rozpruć puszkę i przerobić ją w środku? Czy można do niej dopakować coś z zewnątrz tak żeby trochę wyciszyć samochód?

Czy ktoś zna tłumikarza w Warszawie bądź okolicach, który byłby w stanie to zrobić?

Napisano

> Czy ktoś zna tłumikarza w Warszawie bądź okolicach, który byłby w stanie to zrobić?

El-Tec

Napisano

Poszperal bym po ebay'u i po prostu za grosze kupil oryginalny.

wink.gif

Napisano
  • Autor

> El-Tec

Oo, dzięki. To jest to, jutro zadzwonię i się dowiem. Z tego co widzaiłem u nich na stronie to za relatywnie małe pieniądze można wydech od zera zrobić.

Napisano
  • Autor

> Poszperal bym po ebay'u i po prostu za grosze kupil oryginalny.

Szukałem, albo nowe za prawie 200 GBP+ przesyłka albo nie chcą wysłać do Polski.

Napisano
  • Autor

> zakupić dedykowany lub dorobić db killer

Szukałem ale z tego co widzę to też tania impreza nie jest (przynajmniej na Allegro za 400 są). Zobaczę co mi jutro w el tec powiedzą i jak się nie podejmą to będę zgłębiał temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.