Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

strzały w wydech

Featured Replies

Napisano

Yamaha Virago 750, wydech lekko wydłubany.... w tym roku miałem problemy z zapalaniem, klepały zawory więc zrobiłem synchro gaźników i ustawiłem zawory (tzn nie ja ale mechanik), świece nowe... po tym zapala od pierwszej iskry i jeździ ładnie ale strasznie strzela pod odcięciu zapłonu... w tamtym sezonie czasami się jej zdarzyło strzelać ale teraz to wali jak jak z pepeszy... co może być przyczyną? co wyregulować, sprawdzić?

Napisano

strzały sa dobre 893goodvibes.gifgrinser006.gif

ale jeżdzisz virago do odcięcia? yikes.gif

Napisano

Sprawdz jeszcze raz gaźniki i zawory - strzela benzyna z tłumika, wiec masz za bogatą mieszanke.

Napisano

> Sprawdz jeszcze raz gaźniki i zawory - strzela benzyna z tłumika, wiec masz za bogatą mieszanke.

EDIT: Mogą tez być membrany w gaźnikach

Napisano

Tak jak Koledzy piszą należy sprawdzić skład mieszanki tzn. wyregulować gaźniki ok.gif Jak nie pomoże, to rozebrać je, wyczyścić i sprawdzić membrany cfaniak.gif Można jeszcze sprawdzić luz zaworowy, ale jeśli było to już robione... to bym odpuścił biglaugh.gif

Swoją drogą mnie się podobają strzelające wydechy 270751858-jezyk.gif a inni wręcz by za to dopłacili hehe.gif

Napisano

> Swoją drogą mnie się podobają strzelające wydechy a inni wręcz by za to dopłacili

Ja to mam seryjnie - uklad dopalania spalin - pompka wpuszcza powietrze na poczatku kolektora - niby dla ekologii zrobione, a strzela w Yoshimure jak piorun grinser006.gif

Napisano

> Ja to mam seryjnie - uklad dopalania spalin

Takie rzeczy w litrowym Fazerze? cfaniaczek.gif

Napisano

> Takie rzeczy w litrowym Fazerze?

Dokladnie tak. Ludzie to demontują, bo nic poza strzałami w wydech i ekologią nie daje, a tylko waży i utrudnia dostep do serwisu silnika

Napisano
  • Autor

> strzały sa dobre

zalezy od gustu... mnie wkurzają smile.gif

> ale jeżdzisz virago do odcięcia?

nie... może źle się wyraziłe,...chodzi mi o dojeżdżaniu na biegu bez odkręcania gazu :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.