Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncowki drazka kier. i laczniki stab. - MEYELE, NK, inne ?

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam Mondeo MK2 2.5 V6 i pare rzeczy do wymiany w zawieszeniu przednim. Autem pojezdze max pol roku, wiec nie chce inwestowac w nie duzych pieniedzy. Z racji tego, ze po wymianie koncowek drazka kier. bedzie robiona zbieznosc, to te czesci moga byc lepszej jakosci, laczniki drazka stab. wymiana prosta wiec nie ma sie co szarpac z kasa. Zastanawialem sie nad koncowkami NK lub MEYLE - koszt ok. 33zl/szt, FEBI BILSTEIN - 39zl/szt, a drazki MAX-GEAR - 22zl/szt, DACHSTEIN - 25zl/szt, lub dolozyc pare zlotych i kupic porzadne Moog - 28zl/szt

Napisano

> Witam,

> mam Mondeo MK2 2.5 V6 i pare rzeczy do wymiany w zawieszeniu przednim. Autem pojezdze max pol roku,

> wiec nie chce inwestowac w nie duzych pieniedzy. Z racji tego, ze po wymianie koncowek drazka

> kier. bedzie robiona zbieznosc, to te czesci moga byc lepszej jakosci, laczniki drazka stab.

> wymiana prosta wiec nie ma sie co szarpac z kasa. Zastanawialem sie nad koncowkami NK lub

> MEYLE - koszt ok. 33zl/szt, FEBI BILSTEIN - 39zl/szt, a drazki MAX-GEAR - 22zl/szt, DACHSTEIN

> - 25zl/szt, lub dolozyc pare zlotych i kupic porzadne Moog - 28zl/szt

poczytaj o koncowkach stabilizatora PL firmy JGR Remach

ja jestem bardzo zadowolony z ich jakosci i ceny ok.gif

Napisano

Przy takich kwotach i różnicach paru złotych bym się w ogole nie zastanawiał i brał markowe. wydatek 23 czy 28zł to żadna różnica a w jakości będzie.

Napisano

Jak tylko pol roku bedziesz jezdzil, to pewnie kazdy wytrzyma.

Ja do siebie kupilem TRW (do seja i punto). W puncie dopiero co wymienilem, a w seju jezdza juz z 1,5 roku o ile nie dluzej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.