Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai H200 2,5d

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś miał z tym do czynienia? Jakiej produkcji jest silnik? Jak z awaryjnością?

Taką malinkę znalazłem - klik

Napisano

miałem identycznego tylko że zielony, rocznik 98 też z silnikiem 2.5 (85KM). Miałem go przez 3 lata i 100kkm - przez ten czas tylko eksploatacja, raz rozrusznik (300 zł naprawa), krzyżaki wału napędowego (200 zł) i to chyba wszystko. Bardzo wygodny, jedzie się jak w osobówce, zrywny, ruszając z 2 biegu ze świateł mało kto miał szanse wink.gif; ławeczka z tyłu nie nadaje się na dłuższe podróże; niestety dużo palił - tzn w mieście jeżdżąc powoli to tak minimum 9-10 litrów brał; zapakowany na trasie 140-150 to spokojnie wciągał 14-16 litrów, dużo za dużo. Minusem też jest tylni napęd w zimie - porażka - na pusto, na parkingu na lekkim pochyleniu (śnieg/lód) nie ruszy się z miejsca - trzeba było zostawić go na biegu niech sobie 'buksuje', wyjść z samochodu i pchać smile.gif

Napisano

> miałem identycznego tylko że zielony, rocznik 98 też z silnikiem 2.5 (85KM). Miałem go przez 3 lata

> i 100kkm - przez ten czas tylko eksploatacja, raz rozrusznik (300 zł naprawa), krzyżaki wału

> napędowego (200 zł) i to chyba wszystko. Bardzo wygodny, jedzie się jak w osobówce, zrywny,

> ruszając z 2 biegu ze świateł mało kto miał szanse ; ławeczka z tyłu nie nadaje się na dłuższe

> podróże; niestety dużo palił - tzn w mieście jeżdżąc powoli to tak minimum 9-10 litrów brał;

> zapakowany na trasie 140-150 to spokojnie wciągał 14-16 litrów, dużo za dużo. Minusem też jest

> tylni napęd w zimie - porażka - na pusto, na parkingu na lekkim pochyleniu (śnieg/lód) nie

> ruszy się z miejsca - trzeba było zostawić go na biegu niech sobie 'buksuje', wyjść z

> samochodu i pchać

Zgadam się z powyższymi argumentami Kolegi. Ojciec od bodajże 3 lat ujeżdża i specjalnie awaryjny nie jest. Czy lato czy zima, pali 10 litrów ON, fajny, zrywny, tylko ten tylni napęd dosyć mocno daje się we znaki, jeżdżąc na pusto, nawet dociążonym jest czasami problem wyjechać i to go dyskwalifikuje stad też ojciec postanowił sprzedać i fura w tym momencie czeka na kupca, bo w zimie to no.gif

Napisano

> fura w tym momencie czeka na kupca, bo

> w zimie to

Wystawiona gdzieś?

Napisano

> Czy ktoś miał z tym do czynienia?

Kolega ma, jeździłem nim ale krótko i tylko po mieście. Ogólnie przyjemne auto. Wczoraj mi mówił, że musi wymienić linkę prędkościomierza bo nie działa to mu powiedzieli 380 za samą linke plus pewnie robota ze stófffke. Ma go dopiero rok, przebieg ok. 160kkm, ale nie wiem czy oryginalny czy nie, ale jak na razie nic się nie dzieje z nim.

Napisano

> Zgadam się z powyższymi argumentami Kolegi. Ojciec od bodajże 3 lat ujeżdża i specjalnie awaryjny

> nie jest. Czy lato czy zima, pali 10 litrów ON,

Może masz dobry egzemplarz albo ja jechałem fatalnym...

Bo ten którym jechałem spalił niecałe 10 na b spkojnej trasie pozamiejskiej w prędkosciami absolutnie kodeksowymi - a nawet wiecej z uwagi na ładunek najczęsciej jechaliśmy 75-80 km/h....

Napisano

> Może masz dobry egzemplarz albo ja jechałem fatalnym...

> Bo ten którym jechałem spalił niecałe 10 na b spkojnej trasie pozamiejskiej w prędkosciami

> absolutnie kodeksowymi - a nawet wiecej z uwagi na ładunek najczęsciej jechaliśmy 75-80

> km/h....

Kilka takich opinii wyszperałem i chyba się wyleczyłem crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.