Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SWAP 900 na 1200

Featured Replies

Napisano

Mam ccs 1,2 75KM.Chodzi mi po głowie kupienie jakiegoś zadbanego sc 900 od dziadka i zrobienie swapa z mojego ccsa.

Mam pytanie natury elektrycznej,bo wyszukiwarka wypluwa jakieś bzdety- czy dużo jest rzeźbienia z elektryką? Swap z 1,1 na 1,2 8V to była pestka.A jak to wygląda przy sc 900-cc 1200?

Napisano

> Mam ccs 1,2 75KM.Chodzi mi po głowie kupienie jakiegoś zadbanego sc 900 od dziadka i zrobienie

> swapa z mojego ccsa.

> Mam pytanie natury elektrycznej,bo wyszukiwarka wypluwa jakieś bzdety- czy dużo jest rzeźbienia z

> elektryką? Swap z 1,1 na 1,2 8V to była pestka.A jak to wygląda przy sc 900-cc 1200?

taka sama pestka

Napisano

W wypadku 1,1->1,2 Mniej było na bank zabawy.

Ale z 900ka też nie będzie problemu, jeśli masz łapy, pompe 3bar, kompa i reszte bzdetów to nie będzie problemu ok.gif

Napisano
  • Autor

> W wypadku 1,1-Ale z 900ka też nie będzie problemu, jeśli masz łapy, pompe 3bar, kompa i reszte

> bzdetów to nie będzie problemu

Mam zamiar przerzucić wszystko z ccsa.Z tego co już wcześniej sprawdzałem,to muszę dokupić banana i poduszkę bo jest inna w sc.

Napisano

> Mam zamiar przerzucić wszystko z ccsa.Z tego co już wcześniej sprawdzałem,to muszę dokupić banana i

> poduszkę bo jest inna w sc.

Dokładnie smile.gif No i koniecznie pompa na 3bar ok.gif Bo rozumiem, że CCS jest po swapie na 1.2?

Napisano

Wszystko przekładasz poza wspomnianą łapą ok.gif

P.s. Jaką masz krzynkę do tego? Sportingową?

Napisano
  • Autor

6 Stilo.

To i koszyk z linkami muszę przerzucić.

Tylko nie wiem na jakie sc trafię bo były z napędem mechanicznym licznika i impulsowym (i nie mam na myśli licznika z wyświetlaczem).Jeszcze nie jestem zorientowany jaka była reguła ( o ile była) odnośnie napędu. icon_rolleyes.gif ( czy to było zależne od rocznika,silnika,czy wersji S czy SX).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.