Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie dorobić klucz do Astry g w Łodzi / i sie pochwale

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie gdzie można dorobić klucz do Astry g na terenie Łodzi byłem przejazdem w Tesco na Widzewie i fakt tam dorabiają za 200zł z immobilajzerem ale bez elektroniki czyli centralnego zamka. Czyli bym dostał taki jak był w Astrze f. Ale bym chciał z elektroniką bo mam fabryczny alarm.

Poprosze o jakieś namiary ewentualnie koszta.

No i się pochwale co by nie zakładać nowego wątku, zakupiłem Astre g 2.0 DTH kombi rok 1999 z grudnia . klima,4 elektryczne szyby, podgrzewane siedzenia,spryskiwacze reflektorów, 4 poduszki.

Fajna smile.gif

eFka idzie na sprzedaż szkoda frown.gif 6 wiosen ją jeździłem i zawsze do celu ale potrzebne były zmiany i okazja.

no i piszcie o tym kluczu gdzie dorobić smile.gif

pozdr.

Napisano

> Witam

> Mam pytanie gdzie można dorobić klucz do Astry g na terenie Łodzi byłem przejazdem w Tesco na

> Widzewie i fakt tam dorabiają za 200zł z immobilajzerem ale bez elektroniki czyli centralnego

> zamka. Czyli bym dostał taki jak był w Astrze f. Ale bym chciał z elektroniką bo mam fabryczny

> alarm.

> Poprosze o jakieś namiary ewentualnie koszta.

> No i się pochwale co by nie zakładać nowego wątku, zakupiłem Astre g 2.0 DTI kombi rok 1999 z

> grudnia . klima,4 elektryczne szyby, podgrzewane siedzenia,spryskiwacze reflektorów, 4

> poduszki.

> Fajna

> eFka idzie na sprzedaż szkoda 6 wiosen ją jeździłem i zawsze do celu ale potrzebne były zmiany i

> okazja.

> no i piszcie o tym kluczu gdzie dorobić

> pozdr.

2 lata temu płaciłem 320zł za kluczy z pilotem do zośki w Aso opla + uzyskanie pinu 150zł + programowanie około 90zł biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

no to się dowiadywałem w ASO w Łodzi ( dwa serwisy ) koszta dorobienia klucza + kodowanie + kod PASS= 700zł sciana.gif

Napisano

> no to się dowiadywałem w ASO w Łodzi ( dwa serwisy ) koszta dorobienia klucza + kodowanie + kod

> PASS= 700zł

no to musiało podrożeć ale przynajmniej miałem pewnoś żę wykasowano mi klucz którego nie mam i nikt nie dorobił sobie dodatkowego klucza smirk.gif

Napisano

> no to się dowiadywałem w ASO w Łodzi ( dwa serwisy ) koszta

Drogo.

Możesz zrobić tak:

- karta z kodami w aso 120zł

- zakup surówki na allegro ok 15-30zł

- transponder na allegro ok15-30zł

- nacięcie klucza w jakimś zakładzie co dorabia ok 50zł

- programowanie w ASO ok 120zł, jak znajdziesz kogoś z OP-COMem to już tylko kwestia dogadania co do ceny

Licząc po największych cenach i z programowaniem klucza w ASO wychodzi 350zł zlosnik.gif

Napisano

> no to musiało podrożeć ale przynajmniej miałem pewnoś żę wykasowano mi klucz którego nie mam i nikt

> nie dorobił sobie dodatkowego klucza

No to samo możesz zrobić u byle kogo z OPCOMem za piwko.

Napisano
  • Autor

no to znalazłem za 450zł będe miał : karte kdów, klucz z immo i pilotem do alarmu i centralnego

Napisano

> No to samo możesz zrobić u byle kogo z OPCOMem za piwko.

jak dorabiałem klucz jeszcze nie miałe opcoma ani nikt w mojej okolicy oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.