Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z dachem "skywindow"

Featured Replies

Napisano

Dach gdy jest zamknięty srasznie trzeszczy na nierównościach. Natomiast wystarczy rozsunąć dwie szybki i cisza. Przesmarowałem uszczeli silikonem ale mam wrażenie, że przez to jeszcze głośniej trzeszczy. Nie wiem co robić - jak mu pomóc ?

Napisano

> Dach gdy jest zamknięty srasznie trzeszczy na nierównościach. Natomiast wystarczy rozsunąć dwie

> szybki i cisza. Przesmarowałem uszczeli silikonem ale mam wrażenie, że przez to jeszcze

> głośniej trzeszczy. Nie wiem co robić - jak mu pomóc ?

Na dobry początek dociągnij dach do uszczelki.Sądzę, że uszczelka już nie jest na tyle sprężysta by trzymała szyby.

Pierwsza szybka ma zaślepkę z pakietu plastików (ją ściągniesz wpychając śrubokręt z boku i odginając) trzyma się na dwóch zaczepach na dole i jednym podłużnym wciśniętym w ramę:

285007716-dachdaszek.jpg

Resztę odkręcisz odginając maskownicę (ściągnąć da się ją dopiero jak szyba jest już w rękach):

285007716-dachszyba.jpg

Tu masz jeszcze: jakiś tekst

post-120396-14352512839368_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Na dobry początek dociągnij dach do uszczelki.Sądzę, że uszczelka już nie jest na tyle sprężysta by

> trzymała szyby.

> Pierwsza szybka ma zaślepkę z pakietu plastików (ją ściągniesz wpychając śrubokręt z boku i

> odginając) trzyma się na dwóch zaczepach na dole i jednym podłużnym wciśniętym w ramę:

> Resztę odkręcisz odginając maskownicę (ściągnąć da się ją dopiero jak szyba jest już w rękach):

> Tu masz jeszcze: jakiś tekst

No VERY dzięki kolego i już mam co dłubać w sobote smile.gif Oby to było to. Ciekawe czy te uszczeli można dokupić ?

Napisano

> No VERY dzięki kolego i już mam co dłubać w sobote Oby to było to. Ciekawe czy te uszczeli można

> dokupić ?

Uszczelka jest w ASO nr katalogowy: 71718896, Cena z VAT-em: 244,84 PLN

285008235-Bez%A0tytu%B3u.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.